yüzlerce yorum içerisinden tek bir yorumun ssini buraya atmanız sizi haklı çıkarmıyor iyi olduğuna dairde bir sürü yorum var. Ayrıca 550tl ye satılan bir bottan 5500tl lik beklentiye girmemeniz lazım. Ben kullanmıyorum ürünü ama 550tl ye kaliteli olmasınıda beklemiyordur herhalde alanlar...
binanızda kendiniz gibi düşünen birkaç kişi daha bulup toplu olarak dilekçe yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Tek başınıza dediğim gibi çok zor ama 4 5 kişi toplu olarak altyapı çekildiğinde 1 yıl gibi belirli bir süre kullanma sözü verirseniz eğer halihazırdaki altyapı size çok uzak değilse...
Hocam milletde sana altyapıyı sadece senin için çekmezler onu anlatmaya alışıyor. Yaşadığın yerde daha önceden altyapı varsa alabilirsin 1000 hızı. Eğer altyapı yoksa hiçbir sağlayıcı size altyapı çekmez
1767831036
sadece size özel altyapı çekmez demek istiyordum son cümlede biraz yanlış oldu
21 28 ocak arasında bana ulaşacağını iddia ettiği için alışveriş yaptım. Daha önce satın alan var mı dedikleri doğru çıkıyor mu? Eğer gecikirse patlarız 300tl lik mal için 3000tl müşavir ücreti ödemek istemiyorum
Bu ayakkabıların tabanları gerçekten arazide kaymaması için tasarlanmış bunu bilerek alın. Islak fayansta ıslak asfaltta ıslak betonda normal bir ayakkabıya göre daha fazla kayar.
Su geçirmemesini istiyorsanız GORE-TEX yazanlara bakmanız lazım. Onlar garanti geçirmiyor. Diğerleriyle su birikintisine vb basarsanız su alır ama yağmurdan etkilenmiyor çoğu modeli
bu uygulamayı 4 yıl önce kullanıyordum adamlar bildiğin internet satıyor aslında finansman nasıl oluyor vb. yazmışsınız türkcellin 100 tl ye sattığı ek paketi 60tl ye satıyorlar gibi düşünün. Bende birkaç kez almıştım sorun yaşamadım daha önce 5gb bedava internetide aldım