owensasake isimli üyenin son içerikleri

1. owensasake

Gemini'ye Erişebiliyor Musunuz ?

Sağolun beyler bu ara internetim her şeye kafasına göre engel atıyor ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
  2. owensasake

Gemini'ye Erişebiliyor Musunuz ?

Geminiye bilgisayardan girmeye çalıştığımda bu hatayla karşılaştım başka yaşayan var mı ayrıca google ai modu da çalışmıyor.
  3. owensasake

Sistemimin Son Hali Nasıl?

Ekran kartı pahalı onun harici güzel sistem hayırlı olsun
  4. owensasake

Bazı İnternet Sitelerinden İndirdiğim Şeyler Çok Yavaş İniyor

Mavi downloada basıyorsun dimi içerisinde indirmek için link seçeneklerinin olduğu.
  5. owensasake

Site güvenilmez değil çocukluğumdan beri türlü türlü crack oyunlar indiriyorum hocam en beğendiğim sitedir kendisi. Virüs girmez girecek olsa bile defender yetmez ayrı bir virüs programı açarsan dosya korsan olduğu için herhangi bir zararlı yazılım tespit eder indiremezsin zaten.
  6. owensasake

Üstat o zaman hiç uğraşma https://game3rb.com/need-for-speed-underground-2-reloaded/ gir bu linke indirme bölümünden megaup'u seç rarı indir dosyayı çıkart oyna hız sınırı falan yok en güvenilir crack sitelerinden biridir.
  7. owensasake

Programı indir, indireceğin bağlantıyı uygulamada aç indirme sınırın kalkmış olucak.
  8. owensasake

İnternetin hızlı olsa bile bazı siteler sana hız sınırı koyar senin internetinle alakalı bir sorun yok yani. Free download manager indir sorun çözülecektir.
  9. owensasake

R5 5600x ile 7800 XT 2k Oyunculuk İçin İyi mi? ?

2k demek yükü ekran kartına bindirmek demek işlemciyle alakalı bir darboğaz olmaz rahat oynatır 2k o kart.
  10. owensasake

2018-2019 Yıllarında Alınmış Bilgisayar Kasası Nasıldır?

Olm niye bu kadar uğraşıyosun yardın beni akşam akşam AASĞXWŞQPĞIWEJÜQW
  11. owensasake

🔥İndirim Ryzen 5 7500f RTX 5060 Ti 8 GB 1 Tb SSD Sistem 49.376 TL!

SSD 1 TB olmuş ama ekran kartı güncellemesi 4k'ya çıkmış yine de değer gibi.
  12. owensasake

Oyun Amaçlı İkinci El Toplama Bilgisayar Tavsiyesi ve Alışveriş İpuçları

Bu bütçede 1080p kullanmanız şart hocam 2k monitörlerin piyasası 9-10k civarları zaten öyle olmasa bile sistem kaldırmaz. Anakart: https://www.idefix.com/gigabyte-a520m-k-v2-amd-a520-5100-mhz-oc-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-1117011?vendorId=655&v=1.74.4 2.5k Ekran kartı: 2. el 3060ti kovala...
  13. owensasake

Psu Mu Ram mi Geliştirmeliyim

:D Abartışa bakar mısın 7500f eğer 1080p kullanıyorsa fps oyunlarında %10-15, fps dışı oyunları ultraya çekerse neredeyse sıfır darboğaz yaşatır önceliğin işlemci olduğunu düşünmen komik (2k'da zaten sorun yok sistem gıcır gıcır çalışır)
  14. owensasake

Canlı Translator Uygulaması Önerisi

DeepL'in uygulamasında ekran yakalama aracı var görüntüyü çevirebiliyor bir bak istersen
  15. owensasake

Canlı Translator Uygulaması Önerisi

DeepL Voice
Geri