owerlord1211 isimli üyenin son içerikleri

1. O

🔥İndirim Akvaryum kasa isteyenlere Asus a31 plus 4468₺

En sona bıraktım daha sonra ekleyeceğim
  2. O

🔥İndirim Akvaryum kasa isteyenlere Asus a31 plus 4468₺

Dostlar süper fırsat asus’un kasası benim de kullandığım gayet güzel ve şık bir kasa akvaryum model arıyanlar kaçırmasın bedava fiyat sinejiden alabilirsiniz https://www.sinerji.gen.tr/asus-a31-plus-tg-argb-siyah-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-55110?utm_campaign=akakce&v=1.25.5
  3. O

Yardım Amazon siparişi ve iade

Teşekkür ederim müşteri hizmetlerine mail attım bakalım sonuç ne olucak
  4. O

Evet PTT ile dağıtıma çıktı kurye geldiği zaman ürünün ücreti var dedi. Amazon’un sayfasında satın alırken herhangindir vergi ödemedim normal sipariş verdim .prime olduğu için kargo bedava oldu ve gümrük vergisi gibi bir ücret yazmıyordu 1764245720
  5. O

Gümrük vergisini teslim almadığım halde ödemem değil mi
  6. O

Dostlar Amazon üzerinden motosiklet eldiveni siparişi verdik ürün geldi ancak 500₺ üstü gümrük vergisi yazıyor Amazon’da herhangidir vergi yazmamakta kurye teslim edilemedi deyip iade başlatabilirim dedi aynı sorunu yan sokakta da yaşamışlar ek bir ücret öder miyim
  7. O

Çözüldü✓ Anakart montajı yardımı

Sağolun hocam umarım aklına takılan olursa bu konuyu görür
  8. O

Teşekkürler hocam bunlarmış şimdi hepsi tam oturdu yanlış olanların bir tanesi cpu girişinin yanındaki vida düştü bulamadım umarım sorun çıkarmaz hâlâ arıyorum 😂
  9. O

Bu vidalardan var hocam çok fazla var bu kullandıklarımda tam 8 adet var
  10. O

Dostlar merhaba b850m plus wifi anakartımı a31 kasaya yapıyorum ancak bazı vidalar sanki tam oturmadı sizin düşünceniz nedir
  11. O

360mm Sıvı soğutma öneri

Hocam bir de frozen warframe pro,Aqua elite ve asus prime lc360 karşılaştırıldığında fiyat performans olarak hangisi
  12. O

360mm Sıvı soğutma öneri

Teşekkür ederim hocam iyi akşamlar
  13. O

360mm Sıvı soğutma öneri

Teşekkür ederim frozen horizon ile aralarında fiyat farkına değicek fark var mı
  14. O

360mm Sıvı soğutma öneri

Merhaba dostlar 9800x3d için 360mm sıvı soğutma arıyorum görseldeki arkadaş iyi midir başka öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
  15. O

XPG Lancer 6000Mhz ram alınır mı ?

1760720289 Sk hynix’in markası olarak geçiyor yurtdışı formlarda da kullanıp da memnun kalanların yazısı oldukça çok şuan fiyatı da piyasa normallerinde diğer ramlarin fiyatı anormal yüksek bende bu ramlari almayı düşünüyorum
Geri