Dostlar süper fırsat asus’un kasası benim de kullandığım gayet güzel ve şık bir kasa akvaryum model arıyanlar kaçırmasın bedava fiyat sinejiden alabilirsiniz
https://www.sinerji.gen.tr/asus-a31-plus-tg-argb-siyah-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-55110?utm_campaign=akakce&v=1.25.5
Evet PTT ile dağıtıma çıktı kurye geldiği zaman ürünün ücreti var dedi. Amazon’un sayfasında satın alırken herhangindir vergi ödemedim normal sipariş verdim .prime olduğu için kargo bedava oldu ve gümrük vergisi gibi bir ücret yazmıyordu
1764245720
Dostlar Amazon üzerinden motosiklet eldiveni siparişi verdik ürün geldi ancak 500₺ üstü gümrük vergisi yazıyor Amazon’da herhangidir vergi yazmamakta kurye teslim edilemedi deyip iade başlatabilirim dedi aynı sorunu yan sokakta da yaşamışlar ek bir ücret öder miyim
Teşekkürler hocam bunlarmış şimdi hepsi tam oturdu yanlış olanların bir tanesi cpu girişinin yanındaki vida düştü bulamadım umarım sorun çıkarmaz hâlâ arıyorum 😂
1760720289
Sk hynix’in markası olarak geçiyor yurtdışı formlarda da kullanıp da memnun kalanların yazısı oldukça çok şuan fiyatı da piyasa normallerinde diğer ramlarin fiyatı anormal yüksek bende bu ramlari almayı düşünüyorum