oxideonly isimli üyenin son içerikleri

1. oxideonly

Yardım Samsung 970 Evo Plus Kontrolcüsü Isınıyor

Anlamadım ben bu işi ya kafayı yediriyor gerçekten. Şuan pek yavaşlama yok ama masaüstüde mouse takıla takıla gidiyor hissettiriyor. 1790248292 Cs2 oytnarken FPS 300-400 arası ping normal ama ms 1-4 arası olması gerekirken 23ms görüyor ara sıra
  2. oxideonly

Çözüldü✓ SSD Açılış Kilidi Açma

Muhtemelen çözülmüş olacaktır, iyi çalışmalar.
  3. oxideonly

Aynen bende tam onu söyleyecektim, laptopa tekrar takıp biosdan şifreyi kaldırdığında masaüstü cihaza geçtiğinde sorun olmayacaktır.
  4. oxideonly

Disk leptop da takılıyken 0 yazınca açılıyor masaüstü bilgisayara takılınca 0 yazmana rağmen açılmıyor doğru anladım değil mi?
  5. oxideonly

Markası nedir diskin?
  6. oxideonly

Bios sıfırlaman yada sıfırdan bios yazman işe yaramayacak çünkü SSD diskinizin kendi içerisindeki özel kilit çipinde saklanıyor şifre.
  7. oxideonly

Tamam açınca yapacağım. Windows yavaşladığında samsungun kendi programından test yapmıştım onda bir sorun çıkmamıştı, biraz sonra tekrar yapayım ilk açınca.
  8. oxideonly

2 ay önce termal macun dahil temizlemiştim zaten sıvı soğutma olduğu için işlemci de vs. sıcaklık sorunu yaşamıyorum. Ssd ısınıyor diye kapattım bilgisayarı biraz sonra açınca kontrol edeceğim.
  9. oxideonly

Hocam benim anlamadığım 3 yıldır kullanıyorum sorun yoktu nedense 1 haftadır bu şekilde anlamadım daha önceden de ısınıyor olabilirdi ama windowsu yavaşlatmıyordu. 1790102238 Hocam 3 yıldır kullanıyorum soğutucu olmadan ama son 1 haftadır ısınınca windowsu yavaşlatmaya başladı ona şaşırdım...
  10. oxideonly

Ekran kartı 42 °C civarında çalışıyor windows da boşta gezinirken 1 saat geçiyor sonra uygulamalar vs. yavaşlıyor ssd sıcaklığı artmış oluyor. Aynen termal ped de yok m2 de
  11. oxideonly

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda kullanım sırasında işlemci veya RAM kullanımı tavan yapmamasına rağmen ilginç bir takılma sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda hiçbir kasma/donma yok, ancak yaklaşık 1 saatlik kullanımın ardından fare imlecinde takıla takıla gitme ve uygulamalarda anlık...
  12. oxideonly

Öneri Kablosuz Havit mi, Kablolu Hyperx/Razer mı?

Merhaba arkadaşlar, sizce kablosuz Havit oyuncu kulaklığı almak mı daha mantıklı, yoksa kablolu HyperX Cloud III veya Razer BlackShark V2 X mi tercih etmeliyim? Kablosuz Havit modeli olarak düşündüğüm ürün: https://ty.gl/ycbvzriaqnj30 Bütçem yaklaşık 3.300 TL. Siz olsanız hangisini tercih...
  13. oxideonly

Yardım Hangi tableti tercih etmeliyim?

Kullandığın önerebileceğin var mı
  14. oxideonly

Yardım Hangi tableti tercih etmeliyim?

Merhaba, ilk başta Samsung Galaxy Tab A11+ almayı düşünüyordum ama internette gezinirken Huawei MatePad 11.5 2025 tabletini gördüm. Tüm özellikleri ile Samsung'a göre iyi ama Huawei'de Google servisleri yokmuş. GBox, MicroG gibi uygulamalar ile yüklenebiliyormuş ama Play Store'un yerini tutar mı...
  15. oxideonly

Kulak Üstü Yerine Kulak İçi Gaming Kulaklık Tavsiyesi?

Merhaba, Uzun zamandır Rampage Crack Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı kullanıyorum ve genel olarak oldukça memnunum. Özellikle kablosuz olması benim için büyük kolaylık sağlıyordu. Ancak, kulak üstü bir model olduğu için günde ortalama 10 saat oyun oynadığımda kafama ciddi baskı yapıyor. Ayrıca...
Geri