oxideonly isimli üyenin son içerikleri

1. oxideonly

Kulak Üstü Yerine Kulak İçi Gaming Kulaklık Tavsiyesi?

Merhaba, Uzun zamandır Rampage Crack Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı kullanıyorum ve genel olarak oldukça memnunum. Özellikle kablosuz olması benim için büyük kolaylık sağlıyordu. Ancak, kulak üstü bir model olduğu için günde ortalama 10 saat oyun oynadığımda kafama ciddi baskı yapıyor. Ayrıca...
  2. oxideonly

Photoshop kasma sorunu

şimdi ben photoshop 2022 kullanıyorum ve resimde gördüğünüz gibi yeterince boş alanım var fakat photoshop da bulunan tercih edilen disk de C ve D yi seçersem kasmaya başlıyor program ve işlem yaptırmıyor ama sadece C yi seçersem bu sefer disk de yer yok diyo o disk ful kırmızı ve dolu gözüküyor...
  3. oxideonly

Mouse kendi kendine hareket ediyor

Güncelleme: SSD değiştirdim fakat yine aynı sorun devam ediyor.
  4. oxideonly

Aga akşama kadar cs oynuyom bir şey indirsem de resim felan oluyor uygulama veya program hiç indirmiyorum ki 1718181486 Tamam hocam akşam bi demeyim olmazsa yazarım
  5. oxideonly

Tepki süresi ney olacak, eve gidince denerim.
  6. oxideonly

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 haftadır mouse kendi kendine hareket ediyor daha önce böyle bir sorun yoktu yeni olmaya başladı, farklı bir mouse ile denedim farklı bir usb porta taktım ama sorun devam ediyor. İnternet üzerinde bulunan çözümleri denedim fakat bir işe yaramadı. İş yerimde ki ustama...
  7. oxideonly

Öneri Rampage Crack Gaming Oyuncu Kulaklığı alınır mı?

Sağolun hocam teşekkür ederim
  8. oxideonly

Hocam o kendi ürününü satmaya çalışıyor ben direk kullanan kişiden dinlemek istiyorum ürünü :D
  9. oxideonly

Mikrofonu güzel mi hocam cızırtı veya uğultu yapıyor mu
  10. oxideonly

Hocam ürünün yorumlarına baktığımda bazı kişiler şarjı çok çabuk bitiyor veya discord da sorun çıkarıyor gibi yorumlar gördüm bunun hakkında bilgi verir misin.
  11. oxideonly

Arkadaşlar, Rampage Crack oyuncu kulaklığını almayı düşünüyorum sizce alınır mı, memnun musunuz veya bu fiyat aralığında başka ne tür kablosuz kulaklık alınabilir bilgi verir misiniz.
  12. oxideonly

Öneri Kablosuz mouse öneri?

Merhabalar, arkadaşlar bütçem maksimim 2000 TL bu fiyata göre bana kablosuz mouse önerir misiniz. Kullanmış olduğunuz veya daha önce kullandığınız sorun çıkarmayan bir mouse olursa sevinirim.
  13. oxideonly

Öneri Samsung Odyssey G3 Ls24ag300nrxuf Alınır mı?

Aga dediğiniz monitörü aldım da cs de alınan ss ler parlak oluyor neden öyle tek cs de oluyor
  14. oxideonly

Çalıştığım dükkandan alacağım hocam 3800 TL
  15. oxideonly

Hocam şuan kullandığım monitör de de gosting var pek sorun olur mu
Geri