Merhaba, Uzun zamandır Rampage Crack Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı kullanıyorum ve genel olarak oldukça memnunum. Özellikle kablosuz olması benim için büyük kolaylık sağlıyordu. Ancak, kulak üstü bir model olduğu için günde ortalama 10 saat oyun oynadığımda kafama ciddi baskı yapıyor. Ayrıca...
şimdi ben photoshop 2022 kullanıyorum ve resimde gördüğünüz gibi yeterince boş alanım var fakat photoshop da bulunan tercih edilen disk de C ve D yi seçersem kasmaya başlıyor program ve işlem yaptırmıyor ama sadece C yi seçersem bu sefer disk de yer yok diyo o disk ful kırmızı ve dolu gözüküyor...
Aga akşama kadar cs oynuyom bir şey indirsem de resim felan oluyor uygulama veya program hiç indirmiyorum ki
1718181486
Tamam hocam akşam bi demeyim olmazsa yazarım
Arkadaşlar yaklaşık 1-2 haftadır mouse kendi kendine hareket ediyor daha önce böyle bir sorun yoktu yeni olmaya başladı, farklı bir mouse ile denedim farklı bir usb porta taktım ama sorun devam ediyor. İnternet üzerinde bulunan çözümleri denedim fakat bir işe yaramadı. İş yerimde ki ustama...
Hocam ürünün yorumlarına baktığımda bazı kişiler şarjı çok çabuk bitiyor veya discord da sorun çıkarıyor gibi yorumlar gördüm bunun hakkında bilgi verir misin.
Arkadaşlar, Rampage Crack oyuncu kulaklığını almayı düşünüyorum sizce alınır mı, memnun musunuz veya bu fiyat aralığında başka ne tür kablosuz kulaklık alınabilir bilgi verir misiniz.
Merhabalar, arkadaşlar bütçem maksimim 2000 TL bu fiyata göre bana kablosuz mouse önerir misiniz. Kullanmış olduğunuz veya daha önce kullandığınız sorun çıkarmayan bir mouse olursa sevinirim.