oxlade isimli üyenin son içerikleri

1. oxlade

2000 TL Kablolu Klavye Önerisi

Havit kb884l
  2. oxlade

Anakart Vga Işığı Yanıyor!

Knk işletim sistemi olmadan nasıl görüntü gelsin
  3. oxlade

En İyi Fp Yazıcı Önerisi

Biraz daha ucuzu yokmu?
  4. oxlade

Senin sorun galiba biliyorum. Açtıktan sonra biosa girmen gerekiyor, yani del tuşuna bas durmadan açtıktan sonra bios gelecek. Windows usb si varsa sende, bilgisayarı açtıktan sonra f11 bas durmadan sonra boot menüsü açılacak, ordan usb yi sec windows kur 1787134078 Yaptinmi
  5. oxlade

Görüntü kablosunu ekran kartina taktığından eminmisin
  6. oxlade

En İyi Fp Yazıcı Önerisi

Beyler Yazıcı alacağım sadece siyah beyaz gerekiyor renklerin çok önemi yok böyle gereken şeyleri falan çıkartacağım işte her zaman kullanmayacağım öyle kartuş değişikliği Kolay Olsa kartuşu uzun süre Bitmesin ucuz olmasına rağmen kaliteli olursa güzel olur. Önerebileceğiniz bir yazıcı var mı ...
  7. oxlade

Valorant En İyi FPS Ayarları Yardım

165
  8. oxlade

Nasıl yani neyi sececgim grafik ayarlarında
  9. oxlade

Rtx 5060 ryzen 5 5600 16gb ram Beyler bir türlü ayarlayamadim fps en yüksek hangi grafiklere olur seçeneklerde
  10. oxlade

Live Wallpaper PC Yi Yavaşlatırmı?

Eyvallah
  11. oxlade

5060 ryzen 5 5600 lively wallpaper kullansam ne olur
  12. oxlade

Beyler live wallpaper bilgisayarda herhangi bir kasma zorlanma yaparmı? Herhangi bir zararı varmı kullanım performansı açısından
  13. oxlade

Kasa Fanları Yanlış Yönde mi?

Beyler msi mag force 120a b65 650w kasa aldım ama sicak hava ustteki egzoz fanına yakin olan fandan çıkıyor sıcaklık, egzoz fanindan soguk çıkıyor. Fanlar takılmış halde geldi
  14. oxlade

RX 9060xt 8gb Vs RTX 5060

Evet ben fiyata bakıyorum biraz ama kötü olmasın istiyorum max 20k olacak Öylede işte 5060 veya 9060xt 8gb var işte
  15. oxlade

RX 9060xt 8gb Vs RTX 5060

6 7k fark var suanlik o kadar yüksek düşünmüyorum hem 1080p monitor var o fazla kaçar
Geri