Çok garip bir durum, yeşil gibi renklerde de belli oluyor. IPS ekranımda da mat kaplama var ama bu şekilde gözükmüyor. Acaba benim kaplamam da bir kalite kontrol sorunu mu var?
Arkadaşlar 27 inch - 4K olan modele sahip olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Benim monitörümde özellikle beyaz renkte belli olan 'leke' sorunu var. Sanki ekran yağlanmış gibi gözüküyor. Uniformity sorunu değil çünkü açık tonlu tüm renklerde belli oluyor, koyularda ise çok zor belli oluyor...
Arkadaşlar 5070ti indirim başlıklarında sürekli 9070XT ile kıyaslamak yerine indirimdeki model hakkında bilgilendirmeniz daha iyi olmaz mı? Bir ekran kartına 30k üstü verecek insanlar zaten yazdıklarını biliyordur ve buna göre kendisine uygun olanı seçmiştir. Benim kullanım senaryoma 5070ti...
Böyle bir çıkarımı nasıl yaptınız anlamlandıramadım. Bana göre kırmızı dengesi ideal fakat fazla gelen arkadaşlar Beyaz Dengesinden kırmızıyı -5 yapabilir.
WOLED ile OLED panelin renklerinin birbirine eşitlenmiyor olması birinin daha iyi olduğu anlamına gelmiyor, ilk oled kullanıp sonra woled'e...
Oyun menüsünde:
Adaptive-Sync kapalı (Tercihi seçenek)
Black Equalizer: 5
Resim menüsünde:
Resim Modu: Eko
Parlaklık: 20 (Geceleri 10) (Tercihi seçenek)
Kontrast: 50
Netlik: 10
Renk: 32
Ton (Y/K) : 0
Kontrast Güçlendirici: Kapalı
Renk Tonu: Sıcak 1
Beyaz Dengesi:
(Kırmızı: 0
Yeşil: -5
Mavi: 30)...
Arkadaşlar monitör elime ulaştı yaklaşık 10 saat kullandım. Öncelikle text clarity ile ilgili hiçbir sorun kesinlikle yok. Textler 2k 27 inch ips monitörümden daha güzel ve keskin. Herhangi bir text fringing vs de yaşamadım, astigmat olduğum için fark ederdim olsaydı. Onun dışında son derece...
Oyun menüsünde:
Adaptive-Sync kapalı (Tercihi seçenek)
Black Equalizer: 5
Resim menüsünde:
Resim Modu: Eko
Parlaklık: 24 (Geceleri 12) (Tercihi seçenek)
Kontrast: 50
Netlik: 13
Renk: 33
Ton (Y/K) : 0
Kontrast Güçlendirici: Kapalı
Renk Tonu: Sıcak 1
Beyaz Dengesi:
(Kırmızı: 0
Yeşil: -5
Mavi...
360 Hz modeli yaklaşık 5 gün kullandım. İade edip etmeme konusunda kararsız kalmıştım tek sebebi ise text claritydi. Normal kullanıcı için yeterli seviyede bence fakat ben işim gereği textlerle iç içeyim. 4k modeli görünce eskisini bugün iade edip 4k olan modeli satın aldım. Perşembe günü...
Şuanda satın alabilen var mı? Sepete ekledim ama ödeme aşamasına geçemiyorum. Deneyebilen varsa sevinirim. Bu arada 2k 360 hz modeli iade edip buna geçeçeğim ikisi arasında kalan varsa 4k olanı tavsiye ederim. Tek sebebi text'lere alışamamam. Yazıyla işi olmayanlar için yeterli seviye netlik...