Oxyge_n isimli üyenin son içerikleri

1. O

Ses karti onerisi pci/harici

Arkadaslar bana bi ses karti lazim anakart ses yongasi biraz eski realtek - Alc1200 O yuzden bende yeni seri bi ses karti ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Not:kullanim alani ağırlık olarak oyun olucak Kulaklik : arctic pro / game zero
  2. O

Arctic pro yardim

Merhabalar arkadaşlar benim arctic 7 wifi hifi modeli var ama kulaklik sesleri tam vermiyor söyle pubg de arkadasin duydugu sesi ben duyamiyorum
  3. O

İşlemci darboğazı yaşayan bir kişi konuya buyurabilir mi?

Furmark ta cpu testi 1.5 saat en son 69derece
  4. O

Hocam testlerde max 69 dereceyi gordum bide gayet iyi degilmi? 5600x e gore sivi sogutma aerocool likai 240mm var sivi sogutma olarak
  5. O

sorun işlemci darbogazi suanda 300 fps alıyorum suanki setup msı b550 gaming edge wifi 5600x palit 3070 corsair rm 750 80+ gold 32 gb gskill ripsaw 3600 mhz ram
  6. O

Suanda psu var sadece daha gelmedi islemci anakart
  7. O

Evet hocam psu geldi rm750 taktim daha yeni ama fps de pek fazla oynama olmadi Ama darbogaz var simdi siparis vericem islemci anakart 5600x Msi gaming edge wifi 1609136459 Ve birde kasada eski tip oldugu icin kasa da soylicem gamepower warcry düşünüyorum 1609136557 Gaming edge wifi b550...
  8. O

Gunumuz sartlarinda hangi islemci

Su dedigini sartlarda 4500e geliyor x570 ile b550 arasındaki fark ne peki?
  9. O

Muamma bilmeyiz🤔 1608883038 Peki gaming plus ile iyi bi sekilde oc yapilirmi?
  10. O

3.1 bin suanda vision fiyatı
  11. O

Hocam intel tarafinida sordum kizmanin manasi yok 🤔
  12. O

oncelikle sa beyler günaydın Benim soyle bi sıkıntım var Palit 3070 gaming pro oc modeli var İslemcim darboğaz yapiyor 2700x r7 bu arada islemcim dahada kotu bi durum var Anakartim yeni nesil 5000 serisini desteklemiyor yada daha gelmedi destek Anakart msi b450 a pro modeli Psu kotu dediler...
  13. O

B450 chipsetli anakartlara Ryzen 5000 serisi işlemciler için destek geldi mi?

Msi yeni update vermis onda varmiki acaba yeni yukledim
  14. O

B450 chipsetli anakartlara Ryzen 5000 serisi işlemciler için destek geldi mi?

İyi aksamlar 5600x almayi düşünüyorum Msi b 450 a pro var suanda Desteklermi bi bilginiz varmi 3070 icin alicam ama 5600x alirsam anakarta nakit kalmıyor
  15. O

Bakalim su psu gelsin duruma gore bakicaz artik
Geri