OxyGen1_9 isimli üyenin son içerikleri

1. O

SSD'yi değiştirirsem uygulamalarım silinir mi?

usb ye mi aktarıyım nasıl klonlayım
  2. O

ssd mevcut yenisini alıcam yani direkt ssd yi çıkarıp yenisini taksam sorun olmaz değilşmi
  3. O

nasıl koruyablirim uygulamaları yada başka ne yaopabilirim
  4. O

Steam'de hesap açık olmamasına rağmen SSD'yi dolduruyor

ben bi ara steam hesabı almıştım oyunlar vardı ama arkadaşla kullanıyorduk 3. bir kişide vardı sonra oyunlar inmeye başladı pc ye kendi kendine bende hemen çıkış yaptım ama hala steami açtığımda pc donuyor ve ssd ye birşeyler iniyor geçen baktım 3 gb bişey daha inmiş habire steami açınca iniyor...
  5. O

işte yeni ssd alsam gidermi diyorum 1684572264 yani yeni ssd ye nasıl aktarıcam yada aktarmama gerek varmı
  6. O

SSD mi değiştirirsem uygulamalar silinirmi ve değiştirirken nelere dikkat etmeliyim ve orjinal olmayan windows gidermi yada başka sorunlar olurmu word falanda var onlar gidermi
  7. O

Bilgisayarım açılmıyor

Yerlerini değiştirdim gene olmadı anakartta turuncu bir sekilde ram uyarı ışıkları yanıyor hâlâ temizledim falan gene olmadi
  8. O

Bilgisayarım açılmıyor

4 tane var benim 2 tane 8 lik ramim var ikisinin arasında bir slot boşluk olmak uzere takili
  9. O

Bilgisayarım açılmıyor

Abi kusura bakma rahatsız ediyorum sanırsam son sorum senden başka sorucak kimsem yok kusura bakma ben rami farklı slota yan slota taksam sorun olurmu illaha yerindemi olucak bir slot yana kaydirsam olurmu
  10. O

Kasam çalışıyor ekran no signal

Kasayi calistiriyorum no signal diyor ramleri tak cikar yaptim olmadi ramin bir tanesini denedim diğerini denedim olmadi bios pilini cikardim taktim olmadi ne yapabilirim lütfen yardım edin
  11. O

Bilgisayarım açılmıyor

Calistirdim gene olmadi zaten pc kasmisti ondan kapattim actigimda ekran yoktu neyle alakali olabilir bence ram deildir
  12. O

Bilgisayarım açılmıyor

Benim bir tane ram hafif acilmis yarilmis gibi oynuyor biraz ondan olabilirmi sorun
  13. O

Bilgisayarım açılmıyor

Yaptim olmadi once ramlari cikardim denedim olmadi sonra biosu cikardim taktim gene olmadi ikisini ayni andami cikariyim
  14. O

Bilgisayarım açılmıyor

Rami cikarttim beklettim taktim beyaz isik yaniyor anakartta bazen turuncu isik ama ekran gelmedi hala biosumu cikartiyim
  15. O

Bilgisayarım açılmıyor

Cikartmasam pc yi kapasaam olurmu illaha cikarmakmi lazim
Geri