OxyGeN271 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Kablosuz Mouse önerisi Ort. 4000 bütçe

4 bin TL'ye benim bildiğim ağır mouse yok zaten tüm mouse firmaları mouselarını hafifletmeye çalışıyo ama o bütçeye tavsiyem [H3 id='RAWM+Leviathan+V4']RAWM Leviathan V4 [/H3]
  2. O

Scyrox V8 vs RAWM ES21 Pro – 3000 TL relax claw mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir SteelSeries Rival 3 kullanıyorum ama artık eskidiğini hissediyorum, o yüzden mouse değiştirmek istiyorum. Fiyat/performans ve kaliteli bir mouse arıyorum. Bütçem 3.000 TL civarı. Şu an Scyrox V8 ile RAWM ES21 Pro arasında çok kaldım. İkisini de araştırdım ama...
  3. O

RTX 3060 sistem nasıl geliştirilir?

kaça satabilirim sizce tüm sistemi
  4. O

Ram dışı ne yapabilirim peki ekran kartı, işlemci veya sogutucu stok fan var işlemcimde
  5. O

Ne kadar süre beklemeyliyim sizce sistem yaklaşık 2 yıllık.
  6. O

Merhaba arkadaşlar, Mevcut sistemim: İşlemci: Intel i5 12. nesil. Ekran kartı: RTX 3060. Anakart: MSI B560M (tam modelden emin değilim) RAM: 16 GB (8+8, 2 slot dolu) Depolama: Samsung 500 GB SSD. Sistemi çok para harcamadan, oyun performansı açısından biraz daha iyileştirmek istiyorum...
  7. O

İntel i5 12.nesil işlemci için soğutucu tavsiyesi

Vatandan aldım pcyi götürsem ekran kartını temizlerlermi
  8. O

Ekran kartımı nasıl soğutcamımı bilemiyorum
  9. O

Sıvı sogutucu varmı önerebileceğin
  10. O

Biraz forum okudum ve i5 işlemcinin hiç ısınmadığını okudum fakat benim bilgisayarda ekran kartı işlemci falan gayet sıcak. MSI uygulamasından bakıyorum ve sıcak gözüküyor bu yüzden bir sıvı soğutucu veya hava soğutucu almak istiyorum. Hem ekran kartının ısısını da düşürür belki. Tavsiyemiz var...
Geri