oylesinebirikrdsm isimli üyenin son içerikleri

1. O

Ryzen 5 5600x sogutucu

fazla cıkamam 2 3k arası ıyıdır
  2. O

Ryzen 5 5600x sogutucu

stok fan ıle nerdeyse 1.5 senedır duruyorum fan veya sıvı sogutucu onerısı verebılıcek varmı
  3. O

Cs 1.6 fps sorunu yardım

hocam ben halen eskı oyunları oynamaktan zevk alan bırıyım cs 1.6 da jaıl arada sırada gırerım fps 1000 900 en az 400 arası gıdıp gelır plugıne baglı olarak ama fps kac olursa olsun arada bırden 20 ye kadar dusuyor ve oynamamı resmen engellıyor sebebı nedır bılen varmı
  4. O

Minecraft a giremiyorum

hocam cureforge içinde bir ayar var karıstırıp rahat bir sekılde bulabılırsın o ayar ile mc launcher i açmadan direk oyuna gırıyor ama kapatıgımda ise ilk başta mc launcher acılıyor ordan manuel olarak benım başlatmam lazım 1736249556 bu arada sorunu çozdum gereksiz bir hata olmuş
  5. O

Minecraft a giremiyorum

hacı herseyı oluyor dunya olusturmaya tıklıyorum dunya hazırlanıyor dıyor sonra 1 saat beklesende o dunyaya gırıs yapamıyorsun cozemedım arkada acılmasını bekledım telden dızı ızledım acılmadı
  6. O

Minecraft a giremiyorum

yine sizin dediğiniz gibi yapıyorum indirmek istediğim mod forge ama sürümde sadece fabric var + olarak modum gozukmuyor
  7. O

Minecraft a giremiyorum

şu sekılde gösterebılırım burda dawn craft olması gerekırken yan modlar cıkıyor mod ismi : dawn craft
  8. O

Minecraft a giremiyorum

zaten modlar arasında ıstedıgım mod yok kendim indirip oynıyacaksam neden launcher kullanmak istimki
  9. O

Minecraft a giremiyorum

hayır yaramadı
  10. O

Minecraft a giremiyorum

şimdi denedım onu olmadı direk ağır bir mod denıyorum op olmuyor diye biliyorum ama bakım
  11. O

Minecraft a giremiyorum

ram ı artırdım korsan da denedım tla launcher den olmadı tecnich den denedım sonra o da olmadı CurseForge dan denedım hepsınde aynı yerde takılıyor sadece bu mod degıl bır cok modda aynı sekıl
  12. O

Minecraft a giremiyorum

hocam herkese iyi gunler sorunum basıt bir okadar da sacma mc de mod kurup gırmeye calısıyorum hersye cok ıyı ana ekran gelıyor ama dunya olusturmaya gelırken o ekranda kalıyor yarım saat fln bekeldım olmadı %appdata% dan mc klosorunu sıldım olmadı modu sıl yukle yaptım olmadı bunun sebebı nedır...
  13. O

Utanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor.

aga anlıyorum zamanında cok dalga konusu oldu halen oluyor varsa sana yakısacagını dusundugun ısmın e devlet den dırek degıstırebılırsın e devlet acmaya yasın yeterlı ıse
  14. O

Utanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor.

hocam benım ısmımde aynı bende degısmeyı dusunuyorum ama ne yapacagımı bılmıyorum senın gıbı bende ısmımden fazla memnun degılım ama degıstırıp ne yacagını bulman lazım ben sahsen bulamadım
  15. O

Windows Güncellemelerı Yapamıyorum

Windows update sayfasına gırdıgım an ayarlar donuyor herhangıbı baska bırsey yapamıyorum ayarlar kısmında tekrar gırmeye calısmam halında hıc gırmeme dahı ızın vermıyor kafayı yemek uzereyım anlayan bılen bırı yardım edebılırmı?
Geri