Girişimciler ortaya bir ürün koyuyor, yatırımcılar ise ürüne yatırım yapıyor. Birisi ortaya koyduğu ürünü geliştirmek için gece gündüz çalışıyor, diğeri ise...
Eğer uğraşırım dersen başlangıçta freelancer önerebilirim, kendini bir alanda geliştirerek insanlara bu şekilde hizmet verebilirsin hatta kendi markanı...
Galiba evet ben aldığımda tr yeni gelmişti iç pedleri eskiye kıyasla daha iyi ve yalıtımlı galiba, detaylarını bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem 🙏
ufak...
Ben çok denedim, aslında aşırı zayıf değildim ama almak istiyordum, ne kadar uğraştıysam olmadı hatta mide rahatsızlığı geçirdim (kusma-isal), en son...
aga 17 sin bu kadar düşünürsen kafayı yersin. ayrıca mal edinmişsin gezmemişsin tozmamışsın. senin yaşında kumarcı gençler çoğaldı içlerinde olmadığın için...
kesinlikle bedelli şekilde askere gitmenin mantığı bu bence, 5 ayın birebir ve ya daha fazlasını karşılıyor ise gitmelisin yoksa bu kadar zora girmenin pek...
17 yasındasın ve parayı dert etmeye baslamıssın canını sıkma bunlar gelıp gecıcı ıstedıgın seyı almıssın zaten keyfıne bak tadını cıkar bır yandanda...