Akbankdan çıkarırken direk öyle olmuştu. Maaşı yazınca altta vereceği limiti gösteriyordu maası yukseltince limitde yükseliyordu. Başvuruyu yapıncada tak tiye otomatik onaylandı zaten. Ama garantide öyle değil demekki.
Hocam başvuruyu yaptım limiti 1500 lira verdi. Geliri 60k girmiştim özel sektörde çalışıyorum diye. Sonra arayıp bonus genci iptal ettirip flex başvurusu yaptım yine 1500 verdi. Müsteri temsilcisi kart elinize ulaşsın sonra limit artırım yaparsınız diyor da limit artırım yaptırmak çok zor oluyor...
18 yaşındayım kart aidatı olmayan bi kredi kartı çıkarmak istiyorum ama ne çıkarabilirim ve bankalar veriyormu? Taksit için lazım oluyor baya. Ve limiti ne kadar yapabilirim? Anneme kart çıkarmıştım biara akbanktan baya basit olmuştu uygulamasından aylık geliri girince ona göre bi limit...
Hacı eğer kayıt problem değilse bence yurtdışı al. 5 sene sonra da zaten o telefondan alacağın paraya çok ihtiyaç duymazsın diye düşünüyorum makul bi fiyata satarsın. Yani ben iphone a karşıyım direk ama sonuçta telefon üretiyor ve sevenleri var. Fakat düz modelleri çok boş oluyor bu sebeple pro...
Ülke gündemini çok yakından takip ederim. Atatürk düşmanlığı ile herhangi bir şahısın verdiği kararın ve yaptığı eylemlerin hiçbir alakası yok. Siz bu açıdan baktığınız için düşünce açınız dar. Tabii saygısız ve akli dengesi bozuk insanlar vardır ki sırf düşmanlığını açığa vurur ve saygısızca...
Kardeş adam sesini çıkartmadığı sürece sen niye takıyorsun? Atatürk düşmanı olmasıyla yanlış kararlar vermesinin hiçbir alakası yok. Kafanı sürekli bu yönde çalıştırdığın için hiç düzgün düşünemiyorsun zaten.
Dostum ülkeyi ikiye bölen bir soruyu forumda sorarsan tartışma başlar. Çok konuşulmaması gereken bir konu. Herkesin ayrı fikirleri var eşşeklik edip fikre sahip insanlara hakaret etmemek lazım. Kendi düşüncene sahip çıkıp hayatına devam et çok takılma aileni dinle.