Oyuncu1234 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Tunca Arma bisiklet alınır mı?

Anladım hocam uğraşınız için teşekkürler.
  2. O

Hocam yani ne almalıyım. Önerebileceğiniz bir bisiklet var mıdır?
  3. O

6100TL civarı yani fazla bir bütçem yok. 1750275467 Hocam 6100 civarı var mıdır yani bilmiyorum. 1.75 üstüyüm jant kaç olmalı onu da bilmiyorum.
  4. O

https://www.n11.com/urun/tunca-arma-21-vites-on-amortisorlu-29-jant-bisiklet-39889461?magaza=ticaretmerkezi Böyle bir bisiklet gördüm özellikleri güzel geldi (bisikletlerden anlamıyorum). Alınır mı? Başka bir şey mi almalıyım?
  5. O

Laptop işlemcimi değiştirmeli miyim?

Şöyle bir pdf buldum bunda o söylediğim işlemciler vardı o yüzden onları söyledim. 1746195027 İnternete biraz bakındım i5 480m in galiba 2 tane modeli var biri pga988 soketli diğeri sizin dediğiniz bga1288 soketli olan. Ben bilgisayarın içini açtığımda pga lı bir şey yazdığını hatırlıyorum.
  6. O

Tamam teşekkürler. 1746194305 500 600 tl bişi tutuyordu o yüzden bakayım demiştim
  7. O

İşlemcisi sökülebiliyor ama.
  8. O

Hp pavillion dv6 3000 serisi bir laptopa sahibim. Bu laptop şu anki koşullarda sıkıntı çıkartabiliyor ama genede iyi. İşlemcisi i5 480m ve 8gb rami var işlemcimi değiştirsem ne kadar fark yaratır. Değiştirmeliysem ikinci elden i7 740qm mi almalıyım yoksa yurt dışından i7 840qm mi getirtmeliyim.
  9. O

Çözüldü✓ Codewalker Uygulaması Hatası ve Çözüm Arayışı

Sorunun çözümünü buldum GTA'nın konumunu doğru girmeme rağmen yanlış yeri işaretlemiş codewalkerın klasöründe codewalker.exe.Config dosyasının içinde dosya konumunu doğru ayarladım düzeldi.
  10. O

GTA ya mı? 1741528920 Şu anda CodeWalker çalışıyor ama RPF Explorerda herhangi bir ydr yft gibi bi dosyayı açınca direkt çöküyor
  11. O

GTA'yı güncelledikten sonra olmaya başladı, şu an Codewalker'ın hiçbir şeyini kullanamıyorum. Hata raporunda da şu yazıyor: Uygulama: CodeWalker.exe Framework Sürümü: v4.0.30319 Açıklama: İşlenmeyen bir özel durum nedeniyle işlem sonlandırıldı. Özel Durum Bilgisi: System.NullReferenceException...
  12. O

Uygun fiyatlı sessiz ve güçlü çalışan 12cm kasa fanı önerisi

Yakın tarihte bir kasa aldım ve kasadan da memnunum ama sadece fanları çok sesli ve BIOS'tan da ayarlanmıyor, ucuz bildiğiniz güzel fan var mıdır?
  13. O

Bilgisayar mikrofonun sesini algılamıyor

Dün takır takır çalışan mikrofonum bugün çalışmıyor denetim masasındaki ses kayıt kısmında mikrofon gözüküyor ama ses gelmiyor. Mikrofonda sorun yok başka bir bilgisayarda denedim çalışıyordu ama nedense kendi bilgisayayarımda çalışmıyor.
  14. O

Eski pcmi mc sunucusu yapmak istiyorum

Kurulması gereken şeyleri kurdum ben kendim mc swsine girebilirken arkadaşlarım giremiyor galiba port açmadığım için nasıl port açabilirim( bu arada eski pc ubuntu).
  15. O

Bilgisayar uyku moduna girmiyor

Bilgisayarı uyku moduna almaya çalıştığımda kendini kapatıyor ama 1 2 saniye sonra tekrar açılıyor.
Geri