oyunkros2 isimli üyenin son içerikleri

1. O

70K Hazır Sistem Önerisi

Bu sistem nasıl arkadaşlar taksit ve 1500 maxipuan hediyeli ile avantajlı gibi görünüyor sizce alınır mı ?
  2. O

70K Hazır Sistem Önerisi

Hocam tek tek toplamak için tek tek tüm parçaları farklı yerden almak gerekiyor ben uğraşmak istemiyorum ve parçaları birleştirmek için bir bilgim yok bilgisayarcıya götürüp toplatırsak o da ekstra para alacak zaten mantıklı değil itopya veya incehesap özelleştirerek almayı düşünüyorum
  3. O

70K Hazır Sistem Önerisi

önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır itopya incehesaptan özelleştirerek alabileceğim
  4. O

70K Hazır Sistem Önerisi

Bütçemi Zorlayıp bu daha mı mantıklı olur https://www.incehesap.com/nihilstein-v2-tavsiye-sistem-fiyati-42806/ İşlemci 1 x AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart Ekran Kartı 1...
  5. O

70K Hazır Sistem Önerisi

Mantıklı geldi sistem ama sıvı soğutma 360mm olarak özelleştiremiyorum site izin vermiyor
  6. O

70K Hazır Sistem Önerisi

Merhaba 70K bütçem var Fiyat performans parça kalitesi sorunsuz 5-6 Yıl kullanacağım sistem arıyorum bir türlü tam karar veremedim İtopya incehesap almayı düşünüyorum şuanda iki sitede de taksit avantajı var Gaming gen sitesinden böyle bir sistem buldum 70 K fiyatlı ancak taksit avantajı yok...
Geri