Bir şey farkettim. @somoncum senin görüntü ayarlarını yaptığım zaman, bir şeyler izlerken FPS düşüyor gibi oluyor. Yani ayar yapmadan daha akıcı iken, ayar yaptiktan sonra fps düşüyor. Sanırım ghosting oluyor. Sen de bir dene istiyosan Netflixten hareketli bir şeyler aç, önce senin ayarlar açık...
Dolby visionı deneyip bakmak lazım. Gözüne hitap ediyorsa açık bırakırsın. Ama bence senin yaptığın ayarlarla görüntü daha güzel oluyor Dolby visiona göre.
Tamamdır teşekkürler. Senin daha önce yazdığın görüntü ayarlarını da kendime gore kişiselleştirip yaptım 10 numara oldu. Ama her uygulamaya göre farklı yapmak gerekiyormuş. Uyduda yaptığın ayarlar Netflixte geçerli olmuyor, Netflixte yaptığın ayarlar Youtubeta geçerli olmuyor vs. Ayrıca...
Teşekkür ederim arkadaşlar. Fazla merak bazen can yakabiliyor işte 😄 İnşallah kötü bir durumla karşılaşmayız artık yarın kurmaya gelecekler. Aileme hediye almıştım zaten televizyonu, bir sıkıntı çıkarsa çok üzülürler. Hayırlısını umalım.
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Dün televizyonu teslim aldım, ben uyurken babam sadece tutma iplerini sökmüş ve kutunun içine bakmış. Televizyonu hiç çıkarmamış, dokunmamış. Bu şuanda garanti kapsamından çıkmış mı oluyor?
Benimki de doblo tarzi bir araçla geldi ve tek kişiydi. Bence ellerinde ne varsa o arabaya koyuyorlar.
1763988101
Servisi aradım kurulum için çarşamba günü geliriz diyorlar .d Aileme sürpriz yapacaktim onlar evde yokken kurdurup. Şimdi kutusuna bakarız artık. Hoş olmadı sağlık olsun, inşallah...
Benim de kargom şuan şehrimde, teslimat merkezinde bekliyor pazartesiye ertelediğim için. Umarım başına bir şey gelmez. Gelirse gerçekten iade yerine değişim yapmak isterim sonuçta indirim yakalayıp o televizyonu zor bela almışız. Bakalım beklemedeyiz. Hayırlısı.