Hiç gerek yok. Biz 70-80 fpslerde Faceit de ne cluchlar alıyorduk. Oyun laglanmasın takılmasın yeterki. Akıcı olsun.
Tabi şaka bir yana yüksek fps'nin her...
Eskiden denetim masası ayarlarını tane tane ayarlardım didik didik seçerdim. Şimdi yapmıyorum. Oyunda ki akıcılık kayboluyor. Format attıktan sonra hiç bir...
FPS normal seviyede. Bende 4:3 1440.1080 cozunurlukte 1-2 tane ayar 4x 2x de. Sun Rays açık. Geri kalan her şey kapalı olması lazım. 230- 380 fps arası...
Aynen bende pek aramam. Ama çözülemeyen sorunlarda ping veya loss gibi durumlarda sürekli arıyorum. türkcell ve millenicom kullanırken bu sorunlar sürekli...
1000mbps'lik tarife kullanıyorum prime üyesiymişim. O yüzden aradıktan sonra max 2 tane numara tuşladığımda müş hizmetlerine bağlanıyorum. Ayrımcılık...
Arkadaşlar merhaba. Aile soy ağacına baktığımda eskiden aile büyüklerimin doğum yerinin köstence olduğunu öğrendim. Ama hemen sağda il ilçesinde bazılarında...
Hocam şuan 1900 eloyum faceitte fakat 1 günüm 1 günümü tutmuyor kimi zaman 30 vuruyorum faceitte takımı taşıyorum kimi zaman kda'm 1.0'ı geçmiyor bunu...
Sana önerim 1 el ölüm maçı gir. cs nin kendi ölüm maçı sunucularında oyna ama. Ölüm maçından sonra mutlaka normal mm dust2 maçına gir. Baktın orada iyisin...
Selam. 2014'den beri aktif olarak oynuyorum. Eski cs go aim tadını hiç bir zaman alamıyacak. Şuan hareketler animasyonlar daha yumuşak şekilde oynuyoruz...