acer laptoplarda samsung ya da micron (ya da crucial zaten crucial ramlerini microna yaptırıyor bir fark yok aralarında) marka ram kullanılıyor. internetten...
Ekran, kamera, batarya, malzeme kalitesi ve yazılımda Honor 200 daha iyi. Özellikle yazılım ve malzeme kalitesi olarak çok fark var. Poco X6 Pro'nun önde...
özellikle beyaz istiyorsanız alabilirsiniz renk farketmezse 7900gre alın darboğaz olsun sorun olmaz ilerde işlemcinizi yükselttiğinizde ekran kartı yönünden...
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-gold-hp1-s2850gd-f14c-850-w-fiyati,315772590.html çok kaliteli bir markadır forumda...
eski mousemin orta tekerleği bozulduğu için yeni mouse arayışına girdim, çokta kaliteli bir şey aramıyorum orta tekerleği sağlam olsun malzemesi iyi olsun...
hocam bu bütçede x6 prodan daha fpsi olduğunu düşünmüyorum ya, aynı fiyat bandında a55 falan var ama x6 prodaki işlemci a55i 5 e katlar 10 a böler, kamerası...
hocam benim bildiğim kadarıyla acer nitro 16 ların stoğu bitti, kasım ayında indirimlerle birlikte yeni stoklar gelir diye düşünüyorum o yüzden biraz...