Evet vatan'da bi evga 3080, 3080ti ve 3090 sanırım indirime girmişti güzel ben de kaçırmıştım o fiyatları :)
1671469300
Hocam kartı satın almadan alacağın kişiyle konuşuyorsun birlikte gidiyorsun ben Suprim x aldığım için msı yetkili servisine götürdüm mecidiyeköy'de bıraktım. Garantisini...
Hocam bugün topladığım parçaları gönderip, 5600x ile sistem topladım valla :)
Toplayacaksanız hayırlı olsun ama o pc'ye de pcı 3.0 m2 ssd takmayın bence :)
5 cm bir boşluk kalıyor pek sıkıntı çıkartmaz hava akışı iyi olursa... O alacağın kasanın güç kaynağı 650w yazıyor, onun 750w olanını alırsan daha iyi olabilir bence... Daha bilgili arkadaşlarda fikir paylaşırsa daha iyi olur tabii
Örnek olsun diye gönderiyorum...
Kasanın özelliklerinde Maksimum GPU Uzunluğu: 370 mm... Alacağın ekran kartının boyutları bunlar (317.6mm x 117.6mm x 58.8mm)
Sadece 750w güç kaynağı daha iyi olabilir gibi...
https://www.n11.com/urun/msi-mpg-a1000g-1000w-80-gold-moduler-guc-kaynagi-4449064?magaza=sepetist
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NTQ8TZJ/?coliid=IIUGJ6Z0LV49J&colid=2I455X9QW5HIC&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Ben MSI'ı tercih ettim aralarında nasıl bir fark var inanın bilmiyorum. Satıcılarına...
Kartı sabah MSI yetkili servisine bıraktım. İçi açılmış ya da herhangi bir pad değişimi, garantisini bozacak bir durumu var mı diye. Az önce aradılar kartın garantisini bozacak bir durumu yok dediler. FurMark testi 67 dereceyi geçmemiş. Yardımcı olan-olmayan herkese teşekkür ederim🙏
evet lhr var. faturasında öyle yazıyor.
1670801742
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Ben yarın falan bi MSI servisine götürüp baktırayım onlar en azından net bir bilgi verirler sanırım.
1670801832
Hocam haklısınız valla. Kitleyecek bir durum yok, msi servisi bu kartın garantisi yok derse...
En kötü MSI yetkili servisine götürürüm kartı onlar söyler garantisini bozacak bir durumu olup olmadığını?
Benim merak ettiğim termal ped vs diğer 3080 suprim x kullanıcılarında da böyle mi? Kenarından gözüküyor mu?
1670800499
Bence de %99'u yalan söylüyordur elindeki ürünü satmak için...
Yok ekran kartından anlamıyorum o yüzden konu açtım zaten. FurMark testi 64 dereceyi geçmiyor ama yine de anlayan ya da kullanan birisi varsa onun kartı da böyle mi diye merak ettiğimden soruyorum.
Arkadaşlar ikinci el 3080 suprim x alacağım ama ekran kartı işinden tam anlamıyorum. Güvenlik yapışkanı duruyor arkasında ancak yardan termal padi sanırım gözüküyor. Görsellerini ekliyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar bu 3 ekran kartı arasında kaldım. Diğerinin linkini de aşağıya bırakıyorum. Büyük ihtimalle 2K monitörü değiştirmeden devam edeceğim.
MSI Suprim X 3080 10 GB olan ikinci el ama uzun süre garantisi var, tanıdık bile diyebilirim. Onun fiyatı da 12K...
RTX ve DLSS kullanıyorum, olursa...