OzanKayaa isimli üyenin son içerikleri

1. OzanKayaa

Yardım WWE 2K25 Türkçe yama

Help me
  2. OzanKayaa

Yardım WWE 2K25 Türkçe yama

Bu oyunun Türkçe yaması yokmu bulamazmıyım çok ihtiyacım var lütfen bilen varsa yardımcı olabilirim nasıl Türkçe yapabilirim?
  3. OzanKayaa

Yurt dışı telefon imei gidermi

Merhabalar redmi 12 Pro 5G yurtdışı telefon var ve kalıcı imeisi yapıldı telefona format atılırsa imei gidermi?
  4. OzanKayaa

Bölüm (alan) değişikliği dilden sözele

Başka cevap veren yokmu be
  5. OzanKayaa

Bölüm (alan) değişikliği dilden sözele

Merhabalar Ben 11. sınıfa gidiyorum ve dil bölümündeyim dil bölümünü seçerken büyük bir hevesle seçtim ve sınıfımızdaki arkadaşlarim da aynı şekilde işte İngilizce öğreneceğiz falan şöyle böyle yapacağız dedik ama sınıf öğretmenimiz ve seçmeli İngilizce'ye giren aynı öğretmen hiç memnun değiliz...
  6. OzanKayaa

Cuma namazına gidememe

Tm
  7. OzanKayaa

Cuma namazına gidememe

Denemedimde psikolojiyle alakalimi ve aileme nasıl söyleyeceğim 1774877116 Umarım çünkü gerçekten bundan dolayı hayattan bıktım yoksa bende bunun düzelmesini çok istiyorum, çünkü şuan özgür değilmişim gibi
  8. OzanKayaa

Cuma namazına gidememe

İşte bilmiyorum sende zaten empati kuramıyorsun o yüzden anlayamazsın maalesef. Yani sanki evde hapsolmusum gibi namaz dışında da çoğu yere tek gidemiyorum eğerki bir anda çok özgüven toplarsam bir kerelegine tek çıkabiliyorum 1774877002[/autom Denemedimde psikolojiyle alakalı mi ve aileme...
  9. OzanKayaa

Cuma namazına gidememe

Merhaba ben 16-17 yaşındayım ve 2.5 aydır namaz kılıyorum. Ama cuma namazlarına gidemiyorum anksiyete bozukluğum var utanıyorum tek başıma dışarı bile çıkıp dolasamiyorum ve bu yüzden çok üzülüyorum. Sanki eve hapsolmuşum gibi yani sadece cumaya özel değil. İşte bu yüzden utanç vb. Durumlardan...
  10. OzanKayaa

Oruç bozulma durumu.

Bende bilmiyorum işte herkes farklı bir şey söyleyebilir şimdi ne yapcam bilmiyorum bozulmamıştir İnşallah 1772332914 Tamam umarım öyledir teşekkürler
  11. OzanKayaa

Oruç bozulma durumu.

Merhaba ben sahurda ezanın okumasina dakikalar kala su içiyordum suyu aldım ağzıma tam o anda ezan okumaya başladı bende aynı anda suyu yuttum orucum bozulmusmudur bir şey olurmu?
  12. OzanKayaa

Hileli WhatsApp bilgi.

Eskiden kullanmıştım ban yemiştim ama WhatsApp business kurunca olmuştu tekrsr
  13. OzanKayaa

Hileli WhatsApp bilgi.

Trendyol ne alaka? Hileli WhatsApp var zaten hangi çağdaşın
  14. OzanKayaa

Hileli WhatsApp bilgi.

Merhaba hileli WhatsApp nasıl indirebilirim? GB WhatsApp varmış nasıl indirilir mi?
  15. OzanKayaa

Lise diplama almak gereklimi?

Ne güzel işte sen hayatı seviyorsun işte senin ortamın falan güzelki bırakmamissinda benim artık gelecekle ilgili bir beklentim de kalmadı
Geri