OzanKayaa isimli üyenin son içerikleri

1. OzanKayaa

Bilgisayar Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Cevapta vermedin
  2. OzanKayaa

Ne için sordun?
  3. OzanKayaa

Yada mesela letgo ve sahibinden de param güvende seçeneği var öyle alıp denesem olmasa iade etsem mantıklı mı olur mu? 1781635330 Tüm burdaki mesajları oku sende dene. Olmazsa benim gibi yeni anakart almaya çalış yada tamirciye götür 1781635363 Yada cok basit bi yoldan yapmayı bulduysan bana...
  4. OzanKayaa

Ikinci el risklimi? Nasıl anlarız
  5. OzanKayaa

Yeni alınan 9060XT ekran kartında görüntü gelmiyor

Anakarti değiştirince mi sorun çözüldü
  6. OzanKayaa

Şuan başka anakartim yok ve bilgisayarciya götüremem, ama ekran kartı, PSU , ve işlemcide kesin sorun yok eminim diyebilirim. Herhalde çözüm yeni anakart almak sizce ikinci elmi iyi yoksa sıfır mi Bütçe az olunca? Her türlü sıfır iyi ama benim işlemci ve fan soket tipi 1151 böyle sıfır ucuz...
  7. OzanKayaa

Tamam bir kere daha gidip deniyecem teşekkür ederim bu arada kaç gündür ilgilendiğin için
  8. OzanKayaa

Daha pahalı yapmazlar mi?
  9. OzanKayaa

Ikinci el aldım servisini nasıl bulacamki
  10. OzanKayaa

Götürdüm bi bilgisayarciya dedi 1 2 gün bende kalması lazım ve arıza tespit ücreti 1000 TL istedi bende vazgeçtim
  11. OzanKayaa

Reis merhaba daha hala bilgisayarciya götüremedim ama böyle bir şey fark ettim şimdi ben de iki ram var ya hani ben tekrardan denemek için ikisini de çıkardım sadece bir tanesini 2. slota taktım normal olduğu gibi bilgisayar kapanmadan çalıştı ama hala görüntü yok. Diğer Rami de aynı slotta...
  12. OzanKayaa

Sistem Çalışıyor ama Ekrana Görüntü Gelmiyor

Monitorde sorun yok laptopta denedim, ekran kartınımi sök tak yapayım anakart mı? Bugün tamirciye götüreyim en iyisi baksın
  13. OzanKayaa

Sistem Çalışıyor ama Ekrana Görüntü Gelmiyor

Yok her şey doğru zaten ben kasayı açmadan birdenbire böyle bir sorun oldu sonra bir daha düzeltemedim ekran gelmiyor ramleri çıkardım taktım tek tek denedim diğer slotlarda bios pilini çıkardım taktım bir kaç kere ekran kartını çıkardım taktım farklı kabloylada denedim Ama sonuç aynı
  14. OzanKayaa

Anakartin yanmış olma ihtimali yokmu?
  15. OzanKayaa

Aynı Paraya RTX 4060ti mi 5060 Mu?

Dostum senin ne dediğini anladım zaten ona göre cevap verdim. Ultra full ayarlarda 8 gb nin üzerine çıkıyor demişsin ama bakılınca çıkmıyor. Ondan söz ediyorum, sen neden bu kadar gerildin alındın onuda anlamadım illa senin dediğin doğru olacak diye bir şey yok 😃
Geri