OzanKayaa isimli üyenin son içerikleri

1. OzanKayaa

Anakart Vrm Fazla İsınırsa Ne Olur?

Ozaman?
  2. OzanKayaa

İ5 9400f B365M Pro-Vdh 1785598739 Benim sistemde oyunlarda veya yük altında sistem bazen donuyor ve kilitleniyor bir şey yapılmıyor. En çok ta yük altında bir siyah ekran olup sistem yeniden başlıyor. Şuana kadar denediklerim ; Farklı işlemci ile denedim aynı. 3 farklı powerle denedim aynı...
  3. OzanKayaa

Ozaman benim yaşadığım bu sorunda anakarttan kaynaklanıyor demi farklı anakart alınca düzelir demi?
  4. OzanKayaa

Peki o sistemin neyini değiştirince sorununuz düzeldi
  5. OzanKayaa

Merhaba Anakart vrm cok fazla isınırsa veya arizaliysa sistemde Ne olur? Belirtileri nelerdir? Mesela yük altına sistem yeniden başlıyorsa bu sonuca varabilir miyiz?
  6. OzanKayaa

Oyun Oynarken Sistem Donuyor Siyah Ekran Olup Yeniden Başlıyor

Bilmiyroum 2 3 saat 4 k da CS 2 testi ve furmark testi yaptıklarını söylediler
  7. OzanKayaa

Ekran kartını garantiye servise gönderdim sorun yok dendi. Yalan mı söylüyorlar?
  8. OzanKayaa

Başka pc ye takmıyorum maalesef ve aradan 6 ay geçti iade alırlar mı? Bilmiyorum ama şu anki düşüncem anakarti değiştirmek sizce deniyeyimmi
  9. OzanKayaa

Ekran kartını servise garantiye gönderdim sorun yok dendi okumamışmiydiniz orayı? Ve gpuyu arkadaşıma verdim 17 DK lik furmarkt testi yapmıştı sorun çıkmamıştı test süresi az oldu yapacak bir şey yok
  10. OzanKayaa

Evet. BugCheck kısmından 000x16 kodu var ve Nvidia sürücüsünün çöktüğünü gösteren bir kod var. Kernel power var farklı bir şey yok
  11. OzanKayaa

Sistemim: • Intel Core i5 9400F • MSI B365M PRO-VDH anakart • RTX 5050 8 GB ekran kartı • 16 GB RAM (8 GB 2133 MHz HyperX DDR4 + 8 GB 3600 MHz G.Skill DDR4) • SanDisk 480 GB SSD ve 1 TB HDD Merhaba, bu sistemde oyun oynarken 10-15 dakika veya 35 dakika gibi aralıklarla sistem komple...
  12. OzanKayaa

Anakart böyle bir sorun yaparmı peki?
  13. OzanKayaa

RAM 2133 MHz hyperx ddr4 8 GB / 3600 MHz gskill ddr4 8gb =16gb ram Sanddisk 480 GB SSD ve 1 TB HDD Ekran kartı Rtx 5050 8gb Anakart B365M Pro-Vdh İşlemci İ5 9400f Merhaba, bu sistemde oyun oynarken 10-15 dakika veya 35 dk sonra vs aralıklarla sistem komple kilitleniyor siyah ekran olup yeniden...
  14. OzanKayaa

Oyundayken Bir Anda PC Kapanıp Yeniden Açılıyor !

Sorun ekran kartından olamazmi?
  15. OzanKayaa

Oyundayken Bir Anda PC Kapanıp Yeniden Açılıyor !

PSU değiştirdim sorun aynı.
Geri