Merhabalar Ben 11. sınıfa gidiyorum ve dil bölümündeyim dil bölümünü seçerken büyük bir hevesle seçtim ve sınıfımızdaki arkadaşlarim da aynı şekilde işte İngilizce öğreneceğiz falan şöyle böyle yapacağız dedik ama sınıf öğretmenimiz ve seçmeli İngilizce'ye giren aynı öğretmen hiç memnun değiliz...
Denemedimde psikolojiyle alakalimi ve aileme nasıl söyleyeceğim
1774877116
Umarım çünkü gerçekten bundan dolayı hayattan bıktım yoksa bende bunun düzelmesini çok istiyorum, çünkü şuan özgür değilmişim gibi
İşte bilmiyorum sende zaten empati kuramıyorsun o yüzden anlayamazsın maalesef. Yani sanki evde hapsolmusum gibi namaz dışında da çoğu yere tek gidemiyorum eğerki bir anda çok özgüven toplarsam bir kerelegine tek çıkabiliyorum
1774877002[/autom
Denemedimde psikolojiyle alakalı mi ve aileme...
Merhaba ben 16-17 yaşındayım ve 2.5 aydır namaz kılıyorum. Ama cuma namazlarına gidemiyorum anksiyete bozukluğum var utanıyorum tek başıma dışarı bile çıkıp dolasamiyorum ve bu yüzden çok üzülüyorum. Sanki eve hapsolmuşum gibi yani sadece cumaya özel değil. İşte bu yüzden utanç vb. Durumlardan...
Merhaba ben sahurda ezanın okumasina dakikalar kala su içiyordum suyu aldım ağzıma tam o anda ezan okumaya başladı bende aynı anda suyu yuttum orucum bozulmusmudur bir şey olurmu?