OzanTK isimli üyenin son içerikleri

1. OzanTK

30k 35k arası sistem önerisi

Evet genel oyun icib
  2. OzanTK

30k 35k arası sistem önerisi

Bütçem 30 35 arası hazır sistem arıyorum bilgim olmadığı için önerdiğiniz her sisteme acıgım genel oyun oynamak için fps oyunları valorant cs gibi
  3. OzanTK

40k Bütçem var laptop önerir misiniz

Arkadaşlar 40k bütçem var laptop arıyorum genel alma sebebim fps oyunlar için valorant cs gibi önerilerinize açığım
  4. OzanTK

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Arkadaşlar bu arada 6 nisan sipariş verdigim ürün bu sabah gümrükten geçip aras kargoya teslim edilmiş iciniz rahat olsun gümrükte kalmıyor 1 nisandan sonra sipariş verdigimiz ürünler
  5. OzanTK

Hocam bir şey sorucam benim temudan aldığım ürün var beklediğim gibi çıkmadı bunu iade etsem gümrüğe ödediğim ücreti ödüyorlar mı yoksa ürün bedelini mi ödüyorlar
  6. OzanTK

Peki bir şey sorucam aynı hesaptan TC değiştirip sipariş versek olur mu sıkıntı yaratır mı
  7. OzanTK

hocam bende var diye biliyorum bugün sipariş verdim bakalım hayırlısı ne olucak görücez
  8. OzanTK

Öneri 11000TL İLE AM5 UPGRADEİM SİZCE NASIL OLDU?

aldıgınız anakart link var mı hocam bende am5 gecicem parcaları tek tek değiştiriyorum
  9. OzanTK

Hazır sistem önerisi 20 - 22k

Bütçem 20 ile 22 k arası güzel hazır sistem varsa önerilerinize acıgım
  10. OzanTK

Anakart önerir misiniz

sistemi upgrade ediyorum güzel bi anakart alıp ekran kartı ve işlemciyi de değiştirmeyi düsünüyorum hem m2ssd slot yeri olarak yetersiz kalıyor sata ssd almak istemiyorum hem de sıvı sogutma fanlarını değiştiricem rgb destegi yok anakartta
  11. OzanTK

Anakart önerir misiniz

İŞLEMCİ -- RYZEN 5 5600 ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K II RAM -- 2x16 GB DDR4 3200MHZ Kingston Fury Beast EKRAN KARTI -- SWFT 309 RX 6700XT 12 GB SOĞUTUCU -- 360 ARCTİC LİQUİD FREEZER II SSD -- 1 TB KİNGSTON TECHNOLOG SNV3S KASA - GAMETECH PRİME V2-- PSU-- CORSAIR CV650 Sistemim böyle...
  12. OzanTK

M2ssd yazma ve okuma hızı nasıl ?

evet gen3 anakartım asus prime b450m-k ıı
  13. OzanTK

M2ssd yazma ve okuma hızı nasıl ?

https://www.n11.com/urun/kingston-technology-snv3s1000g-1-tb-2280-nvme-m2-ssd-57952784?magaza=elmacik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu m2ssd aldım arkadaşlar okuma yazma hızları bunlar sizce normal mi değerler
  14. OzanTK

1tb veya üstü ssd önerisi

Peki hocam bu model de var hangisini tavsiye edersin senin model ile bu model aklımı kurcaladı https://app.hb.biz/1w33mvbb61jQ
  15. OzanTK

1tb veya üstü ssd önerisi

Hocam merhaba bende arıyordum 1 tb bu güzel mi acaba bütçem 2.5 k
Geri