ozanyeat isimli üyenin son içerikleri

1. O

Çözüldü✓ Hazır sistem düşük bütçe

Aynen cuma akşamı başlıyor oradan aldım Bu arada merak eden olursa sanirsam CPU soğutucu blok fan rgbsi yok rainbow yanıyor ve uygulaması bulunmuyor, kasayı beyaz fanda kullanmayi seviyorum guzel gorunuyor fakat ortada kocaman renkli fan cok kotu goruntu veriyor aklinizda bulunsun ayni sistemi...
  2. O

Hocam valla aylardır bakıyordum bende artik bu fiyata bulunca yapıştırdım. Kurdum sistemi araya hafta sonu falan girmeseydi 2 günde istanbuldan izmire gelmiş olurdu Henüz oyun testi vs yapamadım driverları yeni kurdum cpu fan rgbsini kontrol etmeyi cozemedim birtek onun dışında bakalim sorun...
  3. O

Öneri icin teşekkür ederim hocam az önce İncehesap'tan tam istediğim gibi bir sistem denk getirdim aldım direkt <3 1776457080 Arkadaşlar an itibari ile nvidia mx130 2gb ekran kartlı emektar laptop'ın yerini, gül gibi 5060ti 16gb ile değiştirmiş bulunmaktayım İnce hesap gamer gecesi...
  4. O

Az önce almak için baktım ram stoğu tükenmiş :(
  5. O

Konuya cok hâkim değilim ama yanlışım varsa düzeltin 5070 olması 5060ti olmasindan daha iyi sanırsam fakat ben 9 yıllık laptop kullanıyorum geforce mx130 2gb ekran kartı 60hz ekranı var 🥹🥹 İnanın bana gtx1050 kullanmak bile benim için upgrade derecesinde olurdu, 5060 ile 5070 arasındaki farkı...
  6. O

2x8 olması kötü ama geri kalan her şey çok iyi duruyor stok bitmez ise 1 - 1.5 ay içerisinde almaya uygun 👍👍 1776169723 Başka varsa hazir sistem bilen önerileri alabilirim
  7. O

Hazır almak toplamaktan daha cazip geliyor kargo geldiğinde kurup çalıştırması kalıyor birtek
  8. O

Evet laptop ve masaüstü arasında kaldıktan sonra masaüstü almanın uzun vadede daha avantajlı olduğu yönde karar kıldık Şimdi sıra hazır kasa bulma kısmında (Taksit olursa avantaj olur eğer taksitli bulamazsak 2 ay içinde alırım) Ekran kartı 5060ti veya 5060 olabilir Neden bilmiyorum ama 9060xt...
  9. O

Laptop Değiştirmek mi, Masaüstü Sistem mi?

Sağolun hocam yeni konu açıyorum.
  10. O

O zaman herkese yorumları icin teşekkür ederim. Herkesin fikri'de aynı olduğuna göre, düşünmeye gerek yok masaüstü alıyorum. Şimdi tavsiye sistem istemek durumundayim çünkü çok fazla piyasanin içerisinde değilim Yeni bir konu açabilirim veya direkt olarak buradan varsa tavsiyelerinizi...
  11. O

Eveeet geldik zurnanın öttüğü yere Genel olarak çok hızlı anlatıyorum olaylarin gelişme surecini Laptop yenileyecektim şuan ki kullandığım cok eskidi ve yıprandı Bende dedim ki bari param varken monitör alayım büyük ekran güzel olur sonra laptop'ı taksitle falan hallederim, Monitör almışkende...
  12. O

24" 200hz civari ips monitör önerisi

3 adet monitör buldum bütçe ort 5k Aoc https://app.hb.biz/WbonXPyc1IfT Msi https://app.hb.biz/hjJaHJUHai4F Asus https://app.hb.biz/ZczhAJ7PkyVC Çok hevesli değilim idare etsede okay şuan o yuzden yüksek hz acayip düşük ms olması şart değildir. Aralarinda en mantiklisi hangisi, kronik sorunu...
  13. O

Öneri 1.5 - 2.000 rekabetçi mouse önerisi

Hocam birşeye 1 kere para verip min. 5 sene kullanma taraftarıyım. Bir sorun çıkartır mı ileride, bir şey olmaz diyorsanız 500 liraya işi çözmek mutlu eder :)
  14. O

Öneri 1.5 - 2.000 rekabetçi mouse önerisi

En altta zaten "varsa muadil önerisi" diye belirttim hocam, bilsem konu açmazdım.
Geri