ozanyigitx isimli üyenin son içerikleri

1. O

Huawei Watch Fit3 adımsayar fazla fazla sayıyor

Arkadaşlar cihaz daha elime geçeli 24 saat oldu herşeyinden memnunum fakat adımsayarı fazla fazla yazıyor ve buda doğal olarak günlük kaloriye yansıyor. Amacım tamamen sağlık içinde kalori hesabı nabız görmek için bu durum normal mi herkezde mi aynı yoksa bendeki cihazda mı sorun var?
  2. O

Fabrika ayarlarına sıfırladım fakat siyah ekran geliyor windowsda silinmiş

İtopyada kasa almıştım 1 sene önce, gelen windowsu kullanmıştım muhtemelen ISO dosyası ile kuruldu bugün ise bir sifirlayayim dedim direk sistem üzerinden ilk gün alışa sıfırladım fakat format sonrası siyah ekranda kaldı muhtemelen windosda silindi Şimdi ise USB üzerinden windowsu kuruyorum...
  3. O

Poco F6 12 512 wild rift full 120 FPS oynayan var mı?

Arkadaşlar poco f6 cihazi olupta wild riftte 120fps de oynayan var mı? 120 FPS ve grafikleri full düşünüyorum. 15. Dakikalardan sonra FPS 90 110 arası gitmeye başlıyor bazen 80 oluyor sıcaklık 45 leri görüyor. Wildboost vb. tüm özellikler açık Benim cihazda sıkıntı mı var yoksa genel olarak...
  4. O

Poco f6 sorularınızı alıyorum.

Wildboost açık hocam pubg de hiç denemedim birde pubg de deneyeceğim bakalım bu kadar dalgalanma olacak mı? Bu kadar olmazsa muhtemelen oyundandir yavaş yavaş sanki cihaz alışıyor ve ısınma azalıyor gibi
  5. O

Hocam merhabalar bir soeu daha soracağım mesela üst üste kaç el atıyorsunuz pubg de mesela wild riftte 3. Elde falan hafif fps seop yiyorum zaten 120 oynatmıyor 80 90 arası gidip geliyor
  6. O

Hâlâ deniyorum cihazı ama sağlam isiniyor 45 derecelerde hep umarım sıkıntı vermez mesela wild riftte 2 el attım FPS 80 90 Lara kadar geriledi hep bu uzun vadede sıkıntı yaratır mı bilmem bende olmadı 90a sabitleyip öyle oynayacağım veya 60 ta
  7. O

Hocam son soru çok yordum hakkını🥲 helal et bu tel bana bir 3 sene gitmeli batarya 1 sene içerisinde çöp olur mu acaba malum hızlı şarjdan ısınmadan falan
  8. O

Hocam 8 saat şarj yüzde 14 şuan da 4 5 el wild rift atmisimdir üst üste değil ama aralıklarla ortalama oyun süresi 20 dk dan fazla. Gerisi YouTube kendi gorusmelerim falan 45 dereceleri görüyor wild riftte o dediğiniz en yüksek moda aldım hocam. Wild bostu ayarladım. 15 16. Dakikalara kadar...
  9. O

Hocam şimdi dediğiniz alanı acip bir oyun attım dakika 14 15 lerden sonra FPS 90 Lara düşüyor ve oralarda takılıyor 90 100 arası gidip geliyor bu normaldir galiba çünkü sıcaklık 45 derece oluyor. Peki siz pubg de düşmeden full 120 alabiliyor musunuz? Pubg de alıyorsanız eğer benim wild riftte...
  10. O

Hocam şarjı aktif ettim 20 den 85 e 20 25 dk da geldi inanılmazdı. Ek olarak geliştirici yaptım ama o FPS ayarını bulamadım tam nerede acaba
  11. O

Anladım hocam oyun ortalarında 90 Lara kadar düştü ve 90 120 FPS arasi gitti geldi hep normal mi acaba wild boost ekranında baktığımda hep 120 lerde gosterdi FPS yi? Birde 22.40 ile 55 şarjda başladım 23.02 de bitti şarj 46 nasıl değerlendiriyorsunuz?
  12. O

Hocam dengelideydi wild bost yaptım ama 90 120 arası gidip geldi. Ve cidden isimsiz bu isinmalar normal mi?
  13. O

Hocam cihaz geldi fakat wild riftte bir anda 120 den 60 FPS ye düşüyor neden olabilir grafikleri dusurdum
  14. O

Poco F6 12 512 lik wild rifte bir anda FPS 60 a düşüyor

Arkadaşlar cihaz bugün geldi hızına falan hayranım güzel arada bir takılma oluyor muhtemelimce cihaz yeni dana ve yazılımsal olabilir. Wild rift indirdim ve 1 el atmak istedim grafikleri düşürdüm 120 FPS ye aldım oyun ortalarında bir anda 60 düştü ve öyle bitirmek durumunda kaldım neden...
  15. O

Doğrudur kral valla ya işte meblağ artınca malum ülkede de hani para kazanmak zor insan endişe duyuyor hayırlısı ile geldiğinde inşallah değerlendirmemi yapacağım. Fakat her yerde stoklar tükeniyor zam mı gelecek acaba
Geri