Özbey Kargalı isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Elektrik kesintisi PSU sorunu

Kasam elektrik kesintisiyle birlikte bozuldu biraz araştırdım basit çözümleri denedim tak çıkar bas bekle vs bı sonuç alamadım galiba psuya zarar geldi benim sorum PSU kasaya bağlı şekilde aldım psulu kasa aldım yani o yüzden yeni kasa mi almam lazım yoksa PSU mu almak lazım nasi yapmaliyim...
  2. Ö

Telefon için kulaklık

Butcem yüksek o yüzden daha uzun süre götürecek sağlam bişey bakıyorum
  3. Ö

Telefon için kulaklık

Alınacak
  4. Ö

Telefon için kulaklık

Telefon yeni siparis verdim poco f⁷ pro kulaklığı da Xiaomi buds 5 pro mu alıyım yoksa airpods pro 2 de düzgün çalışır mı poco telefonda
  5. Ö

POCO F7 PRO ALINIR MI

bende 300TLlik kupon gözüküyor 1klık değil
  6. Ö

POCO F7 PRO ALINIR MI

VE FİYATI DÜŞÜCEK GİBİ Mİ 30K"DAN AÇMIŞLAR F6"SI ZATEN 31 32K O YÜZDEN ŞUAN ALMAK MANTIKLI MI?
  7. Ö

Telefon için kulaklık

kablolu olursa daha iyi olur bütce 1-1.5k Baktıgım kulaklık şu: https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv_m-BhC4ARIsAIqNeBuu1nHMaolM8JZF8GKoyNBjDE5J1RNHddTaEDE6fPxETxc0vNDSwWkaAivaEALw_wcB
  8. Ö

TELEFON İÇİN KULAKLIK

poco x7 pro spotify
  9. Ö

TELEFON İÇİN KULAKLIK

Kablolu kullanmayı seviyorum kablosuz kulaklıkların sesi biraz az geliyor bana önerilerinizi bekliyorum bütce farketmez
  10. Ö

Bütcem 15-20k arası telefon önerisi

Önceki telefonum gm21 3 4 yıllık telefon değiştirmeyi düşünüyorum aradığım özellikler hem oyun hemde normal kullanımda kullanışlı olması önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  11. Ö

Çözüldü✓ Pc bilgisayardan ses gelmiyor

bilgisayarımı kendim topladım başta kabloları v.s yanlış taktım sandım ama bi abime gösterdiğim zaman yalnış olmadıgını anladım bilgisayarın kendinden ses gelmiyor ama kablolu kulaklık takınca ses geliyor üstüne bluetoothlu kulaklık benim ama bluetoothundanda ses gelmiyo bağladıgım zaman bilgili...
  12. Ö

Valorant eksi valorant points

-20k vp yazıyor kral şimdi onu ödemesek bişey olur mu
  13. Ö

Valorant eksi valorant points

valorant hesabı satın aldım ilk mailli 2 3 ay sonra -20k vp oldu hesapta bilgi sahibi biri yazabilirmi lütfen alla h rızası için
  14. Ö

KABLOSUZ KULAKLIK VE MOUSE

BÜTÇE KELLE BAŞI 1-2K ARASI OYUN OYNAMAK İCİN ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM
  15. Ö

KASAMI SATMAK İSTİYORUM FİYATI NE EDER

17 18 veren bulursan sat kral piyasada ayda 1 20kya 4060 lı sistem cıkıyo 2. el mouse kulaklık falan veriyosun diye belki bu fiyatı veren çıkar
Geri