• O
      ozdemir99, PC Masası ve Koltuğu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bazılarının derisi soyuluyomuş, veya dar diyen var seninki hangi modeli?
    • O
      acaba efsane kasım indirimlerinde düşer mi fiyatlar beklesem mi bilemiyorum
    • O
      teşekkürler ilgin için ama biraz daha rahat ve oyun oynamaya müsait koltuk arıyorum
    • O
      ozdemir99, Mobilya kategorisinde PC Masası ve Koltuğu başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, Sistem aldım yeni eve taşınıcam güzel bi masa arıyorum hangi firmadan bakmalıyım? özellikle bakmam gereken bi husus var mı? Bir de Koltuk...
    • O
      ozdemir99, Hyperx Cloud 2 ve 3 arasındaki ihtilaf başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.crtgamestore.com/asus-prime-a620m-k-rgb-m.2-matx-ddr5-am5 ekran kartım bu hocam. cloud 3te karar kıldım gibi sanırım, klavye sesini verir mi...
    • O
      ozdemir99, Hyperx Cloud 2 ve 3 arasındaki ihtilaf başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kimisi de tam tersi diyor, mikrofonu 2nin daha iyi diyor, ses kartı yokmuş 3te. Ama benim anakartımın ses kartı olması yeterli olmaz mı? kulaklığın mı...
    • O
      ozdemir99, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Hyperx Cloud 2 ve 3 arasındaki ihtilaf başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar kulaklık olarak Hyperx cloud 2 ve 3 arasında kaldım, iki tarafın da çok keskin yorumları var. Benim için ses kasmak önemli, video izlerken gelen...
    • O
      ozdemir99, 4X1 LT COCA COLA 100TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      agam benim sorum absürt olacak belki ama amazondan hiç alışveriş yapmadım, bilgilerimi girip direkt sipariş geçebiliyo muyum yurtdışından? ekstra vergisi...
    • O
      ozdemir99, Markalı Hazır Sistemler kategorisinde Ekipman tavsiyelerinizi alırım başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar aşağıdaki pcyi 1tb ve 2x16 yapıp satın aldım 34kya, şimdi ona yakışacak ekipman dizmek istiyorum. ses gecikmesi olmayan güzel bi kulaklık...
    • O
      ozdemir99, Monitör tavsiyesi istiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Işık sızması var diyor çoğu kişi AOC'ta, genel bi şey mi bu?
    • O
      valla 3 ilan arasında kaldım gibi kafam karıştı :D kendine alıyormuş gibi bi öneri yapsan, veya ben yanlış ilanlar arasında kaldıysam söyleyebilirsin bu...
    • O
      teşekkürler, 1ms ve 0.5 ms dikkat edilmesi gereken konu mu? ne kadar etkiler
    • O
      evet ben bütçeyi az daha artırıp 2k almayı düşünüyorum, monitörde genelde AOC marka dikkatimi çekti. Hz kaç olması önemli peki?
    • O
      https://www.itopya.com/aoc-245-25g3zmbk-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor_u20509 şu nasıl 6300 lira indirimde
    • O
      hımm. nelere dikkat etmem lazım? mesela fast IPS var, adaptive ve free sync var. ne gibi farkları olur
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,768
Üyeler
160,600
Son üye