Merhabalar, Sistem aldım yeni eve taşınıcam güzel bi masa arıyorum hangi firmadan bakmalıyım? özellikle bakmam gereken bi husus var mı?
Bir de Koltuk...
https://www.crtgamestore.com/asus-prime-a620m-k-rgb-m.2-matx-ddr5-am5 ekran kartım bu hocam. cloud 3te karar kıldım gibi sanırım, klavye sesini verir mi...
kimisi de tam tersi diyor, mikrofonu 2nin daha iyi diyor, ses kartı yokmuş 3te. Ama benim anakartımın ses kartı olması yeterli olmaz mı? kulaklığın mı...
Arkadaşlar kulaklık olarak Hyperx cloud 2 ve 3 arasında kaldım, iki tarafın da çok keskin yorumları var. Benim için ses kasmak önemli, video izlerken gelen...
agam benim sorum absürt olacak belki ama amazondan hiç alışveriş yapmadım, bilgilerimi girip direkt sipariş geçebiliyo muyum yurtdışından? ekstra vergisi...
Arkadaşlar aşağıdaki pcyi 1tb ve 2x16 yapıp satın aldım 34kya, şimdi ona yakışacak ekipman dizmek istiyorum. ses gecikmesi olmayan güzel bi kulaklık...
valla 3 ilan arasında kaldım gibi kafam karıştı :D kendine alıyormuş gibi bi öneri yapsan, veya ben yanlış ilanlar arasında kaldıysam söyleyebilirsin bu...