Arkadaşlar beni bilen bilir. 10 aydır yeni sistemimde çözülemeyen bir sıkıntı için forumlarda konu açıyordum. Tüm her şeyi değiştirmeme rağmen düzelmemişti. Tek Ram kaldı değiştirmediğim.
Araştırmalarımdan ve diğer oyun oynayan arkadaşlarıma baktığımda benim ramin markasında kullanan kişi...
Kanka bu ramin CL değeri 15 bizi sıkıntıya falan mı sokuyor anlamıyorum? Benim ve senin pc'nin yüksek ayarlarda olsa drop yememesi lazım. Aynı markadan mıdır neydendir sıkıntı bu ram midir hiç bilmiyorum çok garip
1665608411
Bi rica etsem discord gelebilir misiniz
MOSYONnn
Ramin Timing değerleri aynı hatta biosta aynı gözüküyor kontrol ettim o konuda sıkıntı yok.
1665489349
Kanka inan bana ne xbox kapatma ne oyun modu ne nihai ne dengeli ne yüksek performans o tarzlık bir konu veya sıkıntı değil. İnan denendi ve ilk denediğim şeylerden biriydi.
Çok defa parçaları çıkartıp tekrardan taktım montajladım atladığım bir nokta yok kusursuz her şey zaten sistem tüm bileşenleri görüyor. 20 defa format atmışımdır tüm her şeyi sıfırlayıp da kurulum yaptım. Hatta win11 ve win10 arasında da gidip geldim işletim sistemiyle alakalı bir durum da
değil...
Kankam memtest yaptım problem yok yazmışım ya.
1665487844
https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-lt-gray-ddr4-3000mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html
2 tane bundan var bende
Hayatım diyebileceğim hatta en iyi arkadaşım diyebileceğim tek şey bilgisayardır. Hatta tüm eğitim yıllarımı bilişim ve mühendislik okuyup bitirmişimdir. 10 Ay önce çok güzel bir sistem toplamak istedim kendime. Vatan bilgisayardan aldım ikinci ele hiç bulaşmadım. ((En son ekleyeceğim...
Bende bu ramden vardı gidip aynısından bir tane daha aldım. Set halinde satılmıyordu. Tek tek gidip aldım 16 GB yaptım çünkü 8GB ramle oyunları düzgün oynayamıyordum donum kasıyordu. İki Ramide bilgisayarıma aldığımdan beri VALORANT GİBİ CS GO GİBİ oyunları hala oynayamıyorum donma ve kasmadan...
Apartman elektriğinin, bilgisayarın stabil çalışmasına engel olacak bir durumu var mıdır? Forumlarda 25 sayfalık stuttering sorunuyla ilgili yazılar var. Bir çok insan pahalı sistemlerini terk edip yeni bilgisayar almaya gidiyorlar ama eve gelip çalıştırdıklarında 1. bilgisayarlarında...
Fps yüksek (örneğin 150 fps giden oyun 3 fps kaybedip 147 düştüğünde drop. bazen ani fps çakılmayla 80 fps gelen drop) Artık yıldım bıktım, fps düşüyor düşmesine de düştüğü fpslerde oyunun kasmaması lazım donmaması lazım. En düşük sistem gereksinimli oyundan tut en yüksek sistem isteyen...