Arkadaşlar merhabalar ,
Öncelikle sistemimden bahsedeyim.Ryzen5 3600 --Gigabyte b450m s2h-- 2x8 3000 mhz -- msi 1660s gaming x--Kasa Dark Diamond Pro.Araştırmalarım sonucu undervolt işlemi yapmam gerektiğini öğrendim ve ryzen master da stok soğutucu ile 3.8 ghz de 1.06 V a kadar indirdim.Sistem...
Arkadaşlar Merhabalar
r5 3600 işlemcim için kule tipi soğutucu tavsiyesi verir misiniz ? Bir de şu ürün hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız ? http://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-iced120-rgb-120-120-25mm-800-2000rpm-cpu-sogutucu Not: Bütçem max 350 tl civarı
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum gerçekten çok korkmuştum içim rahatladı ama stok fanla işlemcinin 90 derecenin üzerine çıkmasının bir sebebi olmalı bence.Kasam...
pinlerde gördüğüm kadarıyla problem yok ama kilit kapalıyken işlemcinin yuvasından çıkması kafamı kurcalıyor he birde bu yüksek sıcaklıkları görmemin sebebi ne onu anlamış değilim
Merhabalar
İki gün önce yeni bir sistem topladım.İşlemci kurulumunu doğru yaptığıma eminim fakat kulandığımda gördüm ki boşta 65-75 derece oyunda 80-92 derece civarlarıydı.Kontrol etmek için bugün fanı sökmeye çalıştım fakat fanın işlemciye yapıştığını fark ettim.Fanı çektim ve işlemciyle...