Özgür kpt isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Honor 400 vs iPhone 15

Samsung sevmiyorum malesef
  2. Ö

Honor 400 vs iPhone 15

Evet garip ama arada fiyat farkı var birde bu sene üniversiteye gidersem iPad 9 depolama olarak yetersiz kalabilir emin olamıyorum
  3. Ö

Honor 400 vs iPhone 15

Soru saçma biliyorum ama iki seçeneğim var mevcut cihazımı verip ikinci el bir iPhone 15 alıp mevcut tabletim iPad 9 dan ilerlemek yada telefon ve tableti verip honor 400 ve honor pad v 9 almak ilk durumun bana maliyeti 32-34 k ikinci durum ise cihazlarımı satınca 20 bine denk gelecek honor...
  4. Ö

Honor 400 ek takasla alınır mı?

Honor lansman indirimi bitene kadar satabilirmiyim emin değilim
  5. Ö

Honor 400 ek takasla alınır mı?

Honor 400 almayı düşünüyorum hepsi burada üzerinden cihaz 19 k ek takas kampanyası ile se 3. Nesil cihazıma 7600 tl veriyor bu süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı mantıklı olurmu
  6. Ö

Samsung Irternet Sozlesmesı

Bugun Samsung a 15 aldım ınternete girmek ıstedıgım de bir sozlesme cıktı "verılerımın yurt dısına aktarılmasını kabul ediyorum" dıye bır madde var bır sıkıntı olurmu
  7. Ö

256 gb 1 k farka değermi

Hocam medıamarkt veya teknosa dan alacagım min 6 taksit yapıyorlar diye biliyorum ıryernette 12 yazıyor dedıgını gıbı bir durum varsa 128 alırım faiz kattıkları zaman bankadan kredi almakla aynı seye denk geliyor nerdeyse
  8. Ö

256 gb 1 k farka değermi

Hocam 256 lıkta 10 k zaten 12 k altı oldugu ıcın oda taksit oluyor sıkıntı yok yani
  9. Ö

256 gb 1 k farka değermi

9 k 128 gb lik a 15
  10. Ö

256 gb 1 k farka değermi

Arastırmalarım ve actıgım konular sonucu Samsung a 15 veya Samsung a 25 almaya karar verdim (a34 stoklarda yok) medıamarkt da a 15 128 gb 256 gb arasında 1 k fark var (128 9 k 256 10 k) sizce almısken 256 lık almak ıcın 1 k fark vermeye deger mı ramler aynı ayrıca a 25 exynos ıslemcı yuzunden...
  11. Ö

12 k Telefon Önerisi

Medıamarket veya teknosa gibi magazalardan bahsediyorum :) trendyolda aynı fiyat lakin taksit yapınca baya bi faiz katıyor nerdeyse a 54 fiyatına geliyor
  12. Ö

12 k Telefon Önerisi

Stok yok hıcbıyerde hocam
  13. Ö

12 k Telefon Önerisi

Bundan bır kac sene once oyle degıldı demekki degısmıs bunu ogrendıgım ıyı oldu a 25 e gelirsek ıslemcısı tereddütte bırakıyor ama aklımda olan bır model bu taksıt konusunda yenılenmıs cıhazlar cok avantajlı aslında ama forumdaki kisiler cok sıcak bakmıyor yenılenmıs cıhazlara benımde ıcıme...
  14. Ö

12 k Telefon Önerisi

Kesinlıkle benım ıstedıgım modelde bu cihaz tam ıstedıgım telefon ama suan o dedıgım magazalarda stok yok
  15. Ö

12 k Telefon Önerisi

Öncelikle iyi aksamlar bu mesele hakkında daha oncede konu actım ama malesef net bir karara varamadım yarın almaya gıdıcegım ve son kez bir konu acıyorum Butce max 12 k alabılıcegım yerler vatan teknosa medıamarket gıbı yerler benım ıcın onemlı olan kriterlerin basında 12 taksıt olması var...
Geri