Soru saçma biliyorum ama iki seçeneğim var mevcut cihazımı verip ikinci el bir iPhone 15 alıp mevcut tabletim iPad 9 dan ilerlemek yada telefon ve tableti verip honor 400 ve honor pad v 9 almak ilk durumun bana maliyeti 32-34 k ikinci durum ise cihazlarımı satınca 20 bine denk gelecek honor...
Honor 400 almayı düşünüyorum hepsi burada üzerinden cihaz 19 k ek takas kampanyası ile se 3. Nesil cihazıma 7600 tl veriyor bu süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı mantıklı olurmu
Bugun Samsung a 15 aldım ınternete girmek ıstedıgım de bir sozlesme cıktı "verılerımın yurt dısına aktarılmasını kabul ediyorum" dıye bır madde var bır sıkıntı olurmu
Hocam medıamarkt veya teknosa dan alacagım min 6 taksit yapıyorlar diye biliyorum ıryernette 12 yazıyor dedıgını gıbı bir durum varsa 128 alırım faiz kattıkları zaman bankadan kredi almakla aynı seye denk geliyor nerdeyse
Arastırmalarım ve actıgım konular sonucu Samsung a 15 veya Samsung a 25 almaya karar verdim (a34 stoklarda yok) medıamarkt da a 15 128 gb 256 gb arasında 1 k fark var (128 9 k 256 10 k) sizce almısken 256 lık almak ıcın 1 k fark vermeye deger mı ramler aynı ayrıca a 25 exynos ıslemcı yuzunden...
Medıamarket veya teknosa gibi magazalardan bahsediyorum :) trendyolda aynı fiyat lakin taksit yapınca baya bi faiz katıyor nerdeyse a 54 fiyatına geliyor
Bundan bır kac sene once oyle degıldı demekki degısmıs bunu ogrendıgım ıyı oldu a 25 e gelirsek ıslemcısı tereddütte bırakıyor ama aklımda olan bır model bu taksıt konusunda yenılenmıs cıhazlar cok avantajlı aslında ama forumdaki kisiler cok sıcak bakmıyor yenılenmıs cıhazlara benımde ıcıme...
Öncelikle iyi aksamlar bu mesele hakkında daha oncede konu actım ama malesef net bir karara varamadım yarın almaya gıdıcegım ve son kez bir konu acıyorum
Butce max 12 k alabılıcegım yerler vatan teknosa medıamarket gıbı yerler benım ıcın onemlı olan kriterlerin basında 12 taksıt olması var...