Özgür Sönmez isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Teknobiyotik'ten Logitech marka ürün almadan oku

Kargo ücretini bana iade etmedikleri takdirde THH'ye başvuracağımın bilgisini vermem onları iadeye ikna etmekte yeterli oldu fakat ben bugün kargo ücretinin iadesi beklerken 2. kez ürünün bedelini iade etmişler :ROFLMAO: Muhasebe birimiyle iletişime geçip içerisinden kargo ücretimi alarak kalan...
  2. Ö

İnceleyeyim hocam çok teşekkür ederim
  3. Ö

Dediğim gibi Teknobiyotik'in iade konusunda huyunu suyunu bilmiyordum. Kapıdan geri göndermesinler diye ödedik ve sonrasında da geri göndermeyeceklerini söylediler. Uğraştıracaklar şimdi
  4. Ö

Teknobiyotik'den aldığım zamanda ürün resmi satıcılarda yoktu. Amazon Almanya satıcısında vardı ama 10 güne falan geliyor Almanyadan almak için vaktim yoktu. Daha sonra Amazon.tr satıcısında bulabildim.
  5. Ö

Daha önce hiç iade sürecim olmamıştı. İşlemci vs almıştım ama ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Kargo ücreti için THH'ye başvuracağım. 1714568905 Başvuracağım. Teşekkürler
  6. Ö

Gönderdikleri iade mesajında şunlar yazıyordu. ⭑ Sizler ile yapmış olduğumuz “Mesafeli Satış Sözleşmesi” gereğince, iade etmek istediğiniz ürün / ürünler ayıplı ise kargo ücretleri firmamızdan karşılanmaktadır, diğer durumlarda ise tüm kargo ücretleri göndericiye aittir. ⭑Yurtiçi Kargo / ...
  7. Ö

Bu durum garanti süreçleri için büyük bir soru işareti oluşturabiliyor ve bence hiç bir müşteri böyle bir ürünü iade etmek için kargo ücretini ödemek zorunda kalmamalı.
  8. Ö

Selam Dostlar, Teknobiyotikten aldığım Logitech MX Master 3S Performance Kablosuz Bluetooth mouse sipariş sürecimden bahsedeceğim. Ürünü teknobiyotik'in kendi sitesinden satın aldım ve ürün geldiğinde diğer sitelerden aldığım 8-9 Logitech ürünümden farklı olarak üzerinde Çince yazılarla...
  9. Ö

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

HEDIYE 30 yazıp 5555 e SMS atmayı deneyebilirsiniz.
  10. Ö

Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 64GB ( BİTTİ )

Amazon US'den almıştım. Sanırım bununla uğraşmayıp iptal edeceğim.
  11. Ö

TEAMGROUP T-Force Vulcan Z 32GB Kit (2x16GB) 3600MHz RAM 2.100₺

https://www.amazon.com.tr/TEAMGROUP-T-Force-3600MHz-Desktop-TLZRD432G3600HC18JDC01/dp/B08MF4M9VN
  12. Ö

3600 / 4000 MHz Ram ile MSİ B450 Gaming Plus anakart uyumlu mudur?

Teşekkür ederim cevabınız için.Sizce hangi seçeneği seçmeliyim? 1- Silicon Power Value Gaming DDR4 RAM 32GB (16GBx2) 3200MHz CL16 1.35V (84$ - 1500₺) https://a.co/d/dgfwSo5 2-TEAMGROUP T-Force Vulcan Z DDR4 32GB Kit (2x16GB) 3600MHz CL18 (95$ - 1700₺) https://a.co/d/778QGK2
  13. Ö

Olabilir, yorumlarında da birkaç kişi sorun yaşamış. Fiyatı da bu yüzden uygun olabilir.
  14. Ö

Merhaba Arkadaşlar, İlk defa konu açıyorum. Umarım doğru yere açabilmişimdir. Ryzen 7 5800x + MSİ B450 Gaming plus anakart kullanıyorum. Amerika'dan bir arkadaşıma ram aldıracağım. Ramleri gelirken yanında getirecek. Fakat ram seçme konusunda kararsız kaldım. Şuanda 2x8 3200 MHz ram...
Geri