Ozgur.t isimli üyenin son içerikleri

1. O

Mouse dönmüyo oyunlarda

sanmıyorum öyle olsaydı tarayıcılardada aynı sorunu yaşardım ve mousepadi kaldırıpda denedim değişmedi sonuç 1704230125 hayır mouse pad üzerinde kullanım sağlıyorum
  2. O

Msi gm08 Mouse sorunu acil destek

Merhablar 2 ay önce aldığım MSİ GM08 mouse bir kaç hafta önce sorun yaratmaya başladı gündelik kullanımlarda (youtube ve google gibi tarayıcı uygulamalar) sorun yokken oyunlarda mouseyi çevirdiğimde karakterler aşırı yavaş dönüyodu ayarlarımı kontrol ettiğimde bir sorunla karşılaşmadım ve...
  3. O

Mouse dönmüyo oyunlarda

1704229682 Tekrardan merhabalar hocam bugün mouseyide yanıma alıp bir internet cafeye gittim ve moseyi orda test ettim ve orda sorunsuz çalıştı anladımki sorun mousede değil bilgisayarda oyunu denetim masasından silip tekrardan yükledim ancak sorun hala tekrar etmekte
  4. O

Mouse dönmüyo oyunlarda

teşekkürler hocam
  5. O

Mouse dönmüyo oyunlarda

tamamda mouseyi ilk aldığımda bu sorun yoktu ve mousede gecikme sorunuda yok sadece yavaş dönüyo ve bu sorunu sonradan yaşadım servise yolladım yeni mouse yolladılar yeni gönderdiklerindede bu sorun var 1703856276 ve ayrıca bu sorunu sadece oyun içinde yaşıyorum bilgisayarda ve ya oyun...
  6. O

Mouse dönmüyo oyunlarda

Bir buçuk ay önce aldığım mousede son iki haftadır sorun yaşıyorum dp ayarı ve oyun içi sens ayarımın sabit olmasına rağmen oyun içinde mouseyi çevirdiğimde karakter çok az dönüyo servise gönderdim ve yenisini gönderdiler şuan denediğimde aynı sorunu yine yaşıyorum bu sorun sadece oyunlarda...
Geri