chopper tarzı motorların bir farkı yok bisiklet ve motor aynı fiziklere dayanır sadece sürüş stilin ve limitlerin değişir birazda dinamiği ön aks açısından...
tamamen yanlış :D dua ederek duruyorsa arkadaş tebrik ederiz yüksek hızlardan kastın 120 130 sa normal frenleme yap 200 250 300 gibi süratlerde arka frene...
Altın elbiseli adamın anlatımları çok iyi ama choppera özel videosu pek yok. Video içerisinde de pek bu tarza değinmiyor
1743878412
Valla cg ne bilmiyorum...
Kullanırken gerek olamsada frene basılı şekilde gidiyorsanız fren balatasını yersiniz, motoru zorlarsınız ( Fazla basıyorsanız)
Düşük hızdaki manevralarda...
motosikleti ön fren durduruyor zaten eğer doğru frenlemeyi biliyorsan viraj hariç ön fren kullanman daha iyi , kendim de 3 senedir ağırlıkta ön fren...
hocam ön fren yüksek hızda sorun olur diyen kim ? arka freni 150 nin üstünde milim fazla basarsan arka kayar zaten motoru durduran ön frendir ki iyi bir...
Valla ilk motorum 1 aydır falan alıştırma yapıyorum daha önce bisiklet dışında bir şey kullanmadım. Yağ bakımını aldığım yere götürdüm "yüksek hızda ön...
Motorum k-light 202 chopper tarzı bir motor. Bisiklet alışkanlığından kalma sağ ön kısmı sürekli sıkıyorum. arka fren, sağ ön ayağımda olduğu için nedense...
Örneğin bitkisel protein %40 sentezlenirken et içerisindeki proteinler %80 sentezleniyor. Kısacası 10 gram protein alıyorsun diye hepsi fayda oluyor sanmak...