Konu dediğimden daha açık ve hatasızım dilerseniz özelden video ve tutanakları atabilirim. Şu sıcakta yaralı yaralı koşturuyorum lanet olsun buna sebep olanlara.
Bugün Cumhuriyet Başsavcısına gittim bakırköyde "bu konuyla biz ilgilenmiyoruz" diyerek reddetti katibi. A bölge trafik şubesine gittim "cumhuriyet başsavcılığına git" diyor. Millet sulh cezaya git diyor hazırlanıp gidiyorum ön büro "sulh ceza ceza iptaliyle ilgilenir bununla ilgilenmez" diyerek...
Merhaba selamlar dostlar bi süredir yoktum kısa bir süre önce motosiklet kazası geçirdim. İşin en komik yanı haklı olduğum yerde %50 kusurlu bulundum maddi manevi zararım çok büyük. Avukat tutacak durumum olmadığı içinse sanırım bu durumu kabullenmek zorunda kalacağım, olay;
2 Şeritli hız...
Türkiye de hiç bir inceleme objektif değil. Objektif içerik ürettiğimi söylediğimde tanıtım için yazan firmalar istedikleri gibi konuşmayacağımı anlayınca maili atmayı kesti kaç defa. Bu yüzden 1 yıldır içerik üretmiyorum. Yalakalık yaparsan ünlenirsin piyasası
1-2 hafta sorun değil. Hiç bir cerrah (plastik cerrahada gittim istanbul fizik tedavi hastanesine) estetiği kabul etmiyor. Dedim ki napsam testlerimi (kardiyoloji kan testleri falan) yapıp en azından havayı insan gibi mi alsam. Anestezi sürekli düşük tansiyon için onay vermedi. gün içinde...
Bana böyle bir seçenek sunulmadı. Az biraz para koy estetikde yapalım diye.
1776242388
Bağcılar devlet güngören semt polikliniği ilk doktorum kadındı ama sonucu ve ameliyat kararını veren erkeğin ismini hatırlamıyorum. Direkt şöyle çıkış yaptı bana "ESTETİK YAPMAYIZ GÖRÜNTÜSÜNE KARIŞMAYIZ ama...
Dostlar selamlar çok uzun zamandır (yaklaşık 10 yıldır) nefes sorunu yaşıyorum ve sürekli burun akıntım oluyordu.
18li yaşlarımda doktora gitmiştim ve bana "şu an gençsin ameliyat sorunlar yaratabilir en azından 5 sene bekleyelim" demişti
aradan yaklaşık 8-9 sene geçti geçtiğimiz günlerde KBB'ye...
şu rampage yazısı resmen amatör gösteriyor. sadece logolarını koysalar bi marka ismi yaratana kadar keşke. ürün güzelde olsa "rampage" diye alası gelmiyor insanın.
1 tane sipariş veriyim diye bakınırken millet 10 sipariş vermiş vay be. Bedava baklava için sıraya giren ve girmeyenler gibiyiz. 1 tane bile ürün alamadım.
Ek: geçmişe dönük gss borcu adına param sgkya gitmiş ancak "bize bildirmediniz" şeklinde dönüş aldım ekstra 3 ayın daha faizini ödeyecekmişim....
vergi dairesi parayı yollamış ama bi de benim bildirmem gerekiyormuş. ŞAKA GİBİ