Bana böyle bir seçenek sunulmadı. Az biraz para koy estetikde yapalım diye.
1776242388
Bağcılar devlet güngören semt polikliniği ilk doktorum kadındı ama sonucu ve ameliyat kararını veren erkeğin ismini hatırlamıyorum. Direkt şöyle çıkış yaptı bana "ESTETİK YAPMAYIZ GÖRÜNTÜSÜNE KARIŞMAYIZ ama...
Dostlar selamlar çok uzun zamandır (yaklaşık 10 yıldır) nefes sorunu yaşıyorum ve sürekli burun akıntım oluyordu.
18li yaşlarımda doktora gitmiştim ve bana "şu an gençsin ameliyat sorunlar yaratabilir en azından 5 sene bekleyelim" demişti
aradan yaklaşık 8-9 sene geçti geçtiğimiz günlerde KBB'ye...
şu rampage yazısı resmen amatör gösteriyor. sadece logolarını koysalar bi marka ismi yaratana kadar keşke. ürün güzelde olsa "rampage" diye alası gelmiyor insanın.
1 tane sipariş veriyim diye bakınırken millet 10 sipariş vermiş vay be. Bedava baklava için sıraya giren ve girmeyenler gibiyiz. 1 tane bile ürün alamadım.
Ek: geçmişe dönük gss borcu adına param sgkya gitmiş ancak "bize bildirmediniz" şeklinde dönüş aldım ekstra 3 ayın daha faizini ödeyecekmişim....
vergi dairesi parayı yollamış ama bi de benim bildirmem gerekiyormuş. ŞAKA GİBİ
Dipnot: sabahtandır sgkyı arıyorum verdiği "12080" operatörü arıyorum kimse açmıyor. "diğer vatandaşlara hizmet veriyoruz sıraya girmek için 5'i tıklayın" diyor tıklayınca kamu spotundan 10-15 saniye sonra kapanıyor :D
Temmuz ayında trafik cezası yedim, trafik cezamı iptal ettirdim.
Ekim ayında ödeme yaptıklarını söylediler. 3 Ay uğraşıp zorla vergi dairesine ulaştım
"paranızı sgk kesmiş kalanıda bizde kalmış tekrar yollayacağız (869 lira 31 kuruş)" dediler ( 8-69 LİRA 31 KURUŞ )
"Sgkım yok sadece gss...