r5 5600 böyle performans gösterir mi bilmiyorum ama fena değil bir şey diyemem fakat şu an hiç geçemem çünkü çok şey yüklü ve çok üşeniyorum 5 6fps daha az...
ben windows 10 kullanıyorum oyun ve gündelik işler için herhangi bir sorun olmadan kullanabiliyorum her türlü oyun var bir de tavsiye ederim windows 10u
ekranı kontrol et oled mi diye veya en basitinden orjninal takdıysa ekran bölümünde true tone olur o varsa orjinaldir
pile gelirsem zamanında ben iphone xr...
face id çalışmıyorsa ekran değişmiş demektir çoğunlukla yan sanayi benim bildiğim orjinal oled ekran lcd takmışlardır alınmaz yine o çok fazla tamir işlemi...
hocam monitör ve klavye almak için neden satıyorsun anlamadım bi monitör klavye ne ediyor bi yerde 2 hafta çalışsan iksiini de alırsın kendi ekran kartını...
eski telefonum hala duruyor fena değil ekranı inşallah yaptırırken yan sanayi lcd ekran takmaz umarım o büyük ekranda oled tadı çıkıyor normal gündelik...
1080p ben 4070 sistemle istediğim oyunu ultra ayarda oynuyorum eğer sadece 1080p kullanıcaksanız 100bine çıkmanıza gerek yok herhangi bir 4070li sistem...