ozgurdb isimli üyenin son içerikleri

1. O

5070 vs 9070xt hangisini satın almalıyım?

Merhabalar, Render ve oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum, son olarak sadece ekran kartını satın alacağım. 9070xt'nin rakibinin 5070ti olduğunu biliyorum ancak render performansı hakkında soru işaretlerim var internet üzerinden araştırdığımda yeterli veriye ulaşamadım. Render amaçlı...
  2. O

XPG K Mesh vs Valor Mesh

Bütçeyi biraz daha arttırabilirim, uzun vadeli bir kasa + psu kombinasyonu için nasıl bir kombinasyon önerebilir misiniz? Hangisini kastettiniz hocam?
  3. O

XPG K Mesh vs Valor Mesh

Arkadaşlar merhaba forumda genellikle K mesh önerildiğini gördüm ancak internette gezinirken Valor Mesh'e de denk geldim. İkisinin arasında kasa harici bir farklılık var mı, siz hangisini önerirsiniz? Phantom 120se ve RTX 5070 ile kullanmayı planlıyorum...
  4. O

55K Bütçe Sistem Önerisi

5070 için model öneriniz var mı peki hocam, 3 fanlı modeller için aradaki fark ödenmeli mi?
  5. O

55K Bütçe Sistem Önerisi

çok teşekkürler, sizce psu ve kasayı biraz daha iyi bir modele geçirebilir miyim? Önerileriniz var mıdır, genelde forumda bu modelin önerildiğini görüyorum. Evet hocam rtx için 5070 serisini tercih etmeyi planlıyorum, şimdilik ekran kartı hariç 27400 oldu. Sizce psu ve kasada bir değişiklik...
  6. O

55K Bütçe Sistem Önerisi

Hocam mimari render alacağım için (twinmotion ve D5) GPU tarafına daha fazla yük bineceğini araştırdım, bu sebeple 7500f ile şimdilik daha iyi bir ekran kartıyla sistemi kurmayı başlayıp ilerleyen aylarda dediğiniz gibi daha yüksek bir işlemciye çıkmayı düşünüyorum. Sizce uygun bir plan mıdır?
  7. O

55K Bütçe Sistem Önerisi

Soğutucu halihazırda elimde var, konuya ekledim hocam teşekkürler. Bu sistemi gördüm ama Ram ve SSD'yi istediğim seviyeye getirdiğimde tek tek toplamaktan daha pahalıya geliyor gibi hesapladım.
  8. O

55K Bütçe Sistem Önerisi

55k Bütçe ile render ve oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Aşağıdaki parçaları satın almayı planladım sizce nasıl yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ekran Kartı 5070 ya da 9060xt(henüz çıkmadı ama bekleyebilirim.) İşlemci...
Geri