4 bın lıraya yakın yatırdım ama cogu benım pek bılmememden kaynaklı daha da ucuzladı sonradan bu onemlı degıl ama ben hesabımı satmak ıstıyorum nasıl satarım SteamDB en dusuk fıyatlardan 101 dolar gosterıyor tabı bu kadar etmeyecegını bılıyorum ama hesabı ucuza da olsa satmak ıstıyorum.
G-helper ile watt sınırı koyuyorum oyundayken bir anda kendiliğinden kalkıyor limit neden acaba windows arka planda g helperi mi kısıtlıyor ne oluyor anlamadım
ekran kartını nvdia uygulamasından kurdum pcyi ilk açtıgımdada bios güncellemesi yapmıştı win update dokunmadım o yüzden
1728663623
peki bildiğin başka ram kontrol etme uygulaması var mı bakayım ordan belki görev yöneticisi yanlış gösteriyordur
7735 HS 4050 16 GB RAM 2 TANE 8 GB BİRİNİ BUGÜN TAKTIM VE BANA SAÇMA GELEN BOSTA 5 GB KULLANIYOR 3 GB OYUN DESEK %50LERDE BİR RAM KULLANIMI OLMASI GEREKİRKEN %65 KULLANIYOR COK FPS DROP YIYORUM OYUNDA
16 GB RAM VAR YENI BUGUN YUKSELTTIM CS2 DE 2.5 GB FORTNİTEDA İSE 3 GB RAM KULLANDIGI GOZUKUYOR FORTNITEDA FULL FPS DROP YIYORUM BU YUZDEN MI DIGER KANALLARDA 11 GB FALAN TUKETIYOR