Özgürmm isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Sistemdeki fanlar çalışıyor görüntü yok

Bilgisayarı temizlemiştim ondan sonra böyle oldu
  2. Ö

Yaptım hocam her hangi bir sonuç alamadım ramden olsa buzzer hata vermez miydi ?
  3. Ö

Arkadaşlar merhaba, sistemde çözemediğim bir post olmama durumu mevcut kasadaki fanlar ve CPU fan dönüyor ama buzzerdan hiç bir ses gelmiyor İşlemci: 7500f Anakart: gigabyte b620m s2h Ekran kartı: rx7700xt Ram:xpg hunter 2x8 ddr5
  4. Ö

Çözüldü✓ Servis İznim Olmadan Tamir Yaptı Telefonum İşlem Görmüş Duruma Düştü

Haklısın hocam bana ve diğer arkadaşlara ders niteliğinde oldu diyebiliriz tekrardan teşekkürler
  5. Ö

Sonunda gerçekten doğru düzgün bir cevap teşekkür ederim gerçekten
  6. Ö

Hocam gizli ayıp durumunu unutuyor olabilirmisiniz acaba: Ayıplı mallarda zamanaşımı süresi ne kadardır? Diğer Kanunlarda veya sözleşmede daha uzun bir süre belirlenmediği takdirde, ayıplı maldan sorumluluk, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren...
  7. Ö

Haklısın hocam, bana 6 ay kanunu ile ilgili o maddeyi atar mısın öğreneyim? Çünkü 6502 Sayılı Kanun Madde 11'de seçimlik hakların kullanımı için '6 ay' gibi bir kısıtlama yok. 6 ay mevzusu ispat yüküyle madde 10 ilgilidir servis zaten ekranı değiştirerek cihazın ayıplı olduğunu kabul etmiş...
  8. Ö

İyide senin dediğine göre olmuşla ölmüşe çare yok mantığı saçma değil mi ben işlem istemediğimi bildirmişim onlarda onayım olmadan işlem yapmışlar raporda da işlem istemediğim açıkça yazmakta gizli ayıpta olabilir ki genelde amoled yanığı gizli ayıp olarak görülür zaten tamirli ürün kullanmak...
  9. Ö

Raporda kesinlikle tamir istemediğim yazılmıştı not da koymuştum kafam karışmıştı teşekkürler 1773143134 Benim bildiğim kadarıyla ve 6 ay sadece ispat durumunu değiştiriyor internette de böyle yazıyor
  10. Ö

Peki durum 6 ay dışında nasıl olur amoled yanığı sonradan ortaya çıkan bir durum bende ürünü alalı 6 aydan uzun süre oluyor
  11. Ö

Beyler selam, Başıma çok sinir bozucu bir olay geldi, bu konularda tecrübesi olanlar bir yol göstersin. Hepsiburada’dan aldığım Poco X6 Pro cihazda ghost screen (hayalet ekran) sorunu çıktı. Cihazı Evofone servisine yolladım ama yollarken hem paketin içine not koydum hem de servis formuna...
  12. Ö

Hangi monitör alınmalı?

hocam bana giren cıkan bir şey yok pek 165 hz monitörden ayıplı ürün falan konu 10 k ya kadar geldi ben zaten 4000 tl ödemiştim zamanında
  13. Ö

Hangi monitör alınmalı?

https://www.hepsiburada.com/aoc-25g4sxu-24-5-310hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-pivot-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-pm-HBC00008V8J76?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:20689301680&utm_content=agid:154057543119&wt_gl=cpc.dsa.camp2068930...
  14. Ö

Anakart ram slotu tamir edilir mi

Ram piyasası belli zaten kısa devre yapıp yakmasından korkuyorum
  15. Ö

Anakart ram slotu tamir edilir mi

Gigabyte b620m s2h garantisi devam ediyor aslında onlar yapmazlar mı
Geri