Arkadaşlar merhaba, sistemde çözemediğim bir post olmama durumu mevcut kasadaki fanlar ve CPU fan dönüyor ama buzzerdan hiç bir ses gelmiyor
İşlemci: 7500f
Anakart: gigabyte b620m s2h
Ekran kartı: rx7700xt
Ram:xpg hunter 2x8 ddr5
Hocam gizli ayıp durumunu unutuyor olabilirmisiniz acaba:
Ayıplı mallarda zamanaşımı süresi ne kadardır?
Diğer Kanunlarda veya sözleşmede daha uzun bir süre belirlenmediği takdirde, ayıplı maldan sorumluluk, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren...
Haklısın hocam, bana 6 ay kanunu ile ilgili o maddeyi atar mısın öğreneyim? Çünkü 6502 Sayılı Kanun Madde 11'de seçimlik hakların kullanımı için '6 ay' gibi bir kısıtlama yok. 6 ay mevzusu ispat yüküyle madde 10 ilgilidir servis zaten ekranı değiştirerek cihazın ayıplı olduğunu kabul etmiş...
İyide senin dediğine göre olmuşla ölmüşe çare yok mantığı saçma değil mi ben işlem istemediğimi bildirmişim onlarda onayım olmadan işlem yapmışlar raporda da işlem istemediğim açıkça yazmakta gizli ayıpta olabilir ki genelde amoled yanığı gizli ayıp olarak görülür zaten tamirli ürün kullanmak...
Raporda kesinlikle tamir istemediğim yazılmıştı not da koymuştum kafam karışmıştı teşekkürler
1773143134
Benim bildiğim kadarıyla ve 6 ay sadece ispat durumunu değiştiriyor internette de böyle yazıyor
Beyler selam,
Başıma çok sinir bozucu bir olay geldi, bu konularda tecrübesi olanlar bir yol göstersin.
Hepsiburada’dan aldığım Poco X6 Pro cihazda ghost screen (hayalet ekran) sorunu çıktı. Cihazı Evofone servisine yolladım ama yollarken hem paketin içine not koydum hem de servis formuna...