Hocam upsler pahalı olduğu için almadım korumalı priz almamakta benim eşşekliğim şimdi powerı tanıdığa vericez tamir etsin diye korumalı priz şiparişi geçicem şuanlık farklı power takıp ekran kartını değiştik bir süre böyle devam
Sorunu çözdük güç kaynağında ekektriğin gidip gelmesinden dolayı şişmiş kendini korumaya alıp duruyor sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız powerı değişin yada tamir ettirin ekran kartınız yanmasın.
Hocamlar iyi günler bir kaç gün önce yatmadan pcyi kapadım bizim buralarda elektrik sürekli gidip geliyor ondan dolayı pcnin güç tuşunu kapalıya aldım daha öncede bir kaç defa statik elektrik yaptığı oldu ekipmanları yanıp sönmesine sebep oluyor statik yaptığında neyse normalde ekipmanların...
iyi günler elimde SteelSeries Arctis 7 kulaklık var fakat ürünün vericisi mevcut değil bundan bir kaç ay önce bir bit pazarından almıştım ürün kablo ile çalışıyor fakat az ses geliyor ve ben bunu Kablosuz yapmak istiyorum ürünü USB vericisini nereden bulabilirim yada elinde olan var ise satmayı...
ARMORY PASS alıp gelen puanların hepsi ile kasalardan satın almayı düşünüyorum bu kasaları uzun süre boyunca saklıyıcam fakat eğerki olurda aktif drop havuzuna düşerse tamamen zarar edicem sizce ne olur dersiniz.
gayet iyi gibi ayın en düşük fiyatı ne dersiniz.
https://www.hepsiburada.com/samsung-1tb-970-evo-plus-nvme-m-2-ssd-mz-v7s1t0bw-3500mb-3300mb-harddisk-p-HBV00000HTYEB?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.9
Kendi ekranımı öneririm sorunsuz güzel ekran ayarları v.s gayet güzel 170Hz tek problemi güneş vurunca ekranı göremiyorsun bi tık onun içinde bi perde al
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244f-23-8-1-ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,285587461.html
MSİ G244F bende var görüntüsü ve ayarları gayet güzel fakat ayağı biraz büyük onun dışında hiç bir problemi yok hatta sahibindende 3.5 4 civarina satanlar var ben 3750 e aldım 11 kasımda 3k ya düşmüş onu yakalayamadım fakat ekran çok güzel tam F/P