Arkadaşlar merhaba benim sistemim i3 12100f gigabyte gtx1650 ekran kartımı biraz yükseltmek istiyorum açıkçası fps değerlerim baya bir düştü ben genelde yüksek grafikli oyunlar tercih etmiyorum cs lol gta fifa falan oynuyorum ve ara ara Adobe uygulamalarını kullanıyorum şu anlık düşündüğüm bütçe...
hocam attıgınız tum sıstemler çok pahalıya gelıyor cunkı ıclerınde sıvı sogutma yok ayrıca benım gösterdiğim sistem fps degerı olarak daha ıyı kesın kanaat olarak nvidia sistemler daha pahalıya kaçıyor yani amd ve daha iyi bir sistem önerisi varsa alabilirim
Merhaba benim şahsi önerim kredi çekmen değilde onun yerine kredi kartından tek çekimle alıp aylık ödeme şeklinde 10 bin 10 bin veya daha düşük meblağa ama mutlaka asgari tutarın üstünde ödemen olur yoksa diğer türlü fazla fazla bankaya geri ödeyeceksin bence bunu bi düşün derim
Merhaba , arkadaşlar bu benim ilk başlığım ve sormak istediğim bu sistem 40.000 tl ve aynı performansı alabileceğim herhangi başka sistemler 55.000 civarında nvidia ve intel kullanırsam eğer ,
sizce 40.000 tl ye bu sistem değer mi ve f/p mi sizce yorumları bekliyorum sizde bir sistem...