Merhabalar asus x870 e e ana kart 3 tane adres lenebilir fan ları var 5w lık bu tek porta en fazla kaç ader fan takılır çoklayıcı ile bide egzoz fan stok fanlar ile çoklayıcı ile birleştirilir mi toplam 3 tane sıvı soğtma fanı geri kalan lar mr120 asus fanları 7 tane stok fan da dağil sıvı...
ASUS ROG Strix X870E-E GAMING WIFI 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart
Ve AMD Ryzen 7 9800X3D 5.20 Ghz 8 Çekirdek 96MB AM5 4nm İşlemci g sikil kaç mhz ram destekler bazı siteler de 5600mhz diyor bazı sitelerde 5200mhz diyor ana kart ve işlemcinin max karşıladığı mhz belek hızı kaç olmalı
Oyun ve yayın açtım için akıcılık için alcam yayın gecikme oluyor
1747964336
Ddr5 geçmeyi de düşüddüm ama 0 dan toplamış gibi bişey olcam bende o yüzden m2 ssd ram yükseltmeyi düşündüm
Acill Akadaş lar sıvı sohutucu controlür ü yanında bir kablo boşta montaj kışmında bilerek mi boş bıraktı lar yoksa unutular mı bilmiyorum yoksa tepiştirir Ken mı çıktı bilmiyorum acaba bu üzerinde etiket olan kablo nereye ait
Bilgisayrımda MSI 4070 Rtx ekran kartı mevcut bir tane ama gpu 0 diye bir ekran kartı gözüküyor ama öyle bir ekran kartım yok kasa da Intel r uhd graphisc 750 diyor bu nedir kaldırsam zararı olur mu fayadası var mı kasada öyle bir ekran kartı bulun Mamak ta
Üste mahlesef sıvmıyor kasa kücük olduhu için 2 tane eski sıvı sohutma fan ları var üst boş taksam takmasam mı karar sız kaldım taktık tan sonra bayos tan ayar yapmam gerekir mi