Bu 3 kulaklık arasında karar veremiyorum sehirler arası yolculuk yapıyorum bol bol. Ne kadar uyguna düzgün kulaklık alabilirsem o kadar iyidir çünkü öğrenciyim bu üçü arasında kaldım. 5K bütçem var Samsung Buds 3 Pro'yu sarı siteden 5K civarına bulurum sizce hangisi yoksa baska öneriniz var mı...
Kulak içi kulaklık almak istiyorum sık sık otobüs yolculuğu yapıyorum ve lazım olduğunu düşünüyorum. Samsung telefon kullanıyorum. Samsung Buds 3 FE ve Buds 3 arasında kaldım. Buds 3 galiba daha iyi fakat ben silikonlu istiyorum kulağım daha rahat ediyor silikonluda. Sizce Buds 3 FE alınır mı...
Hem Steam'de hem Epic Games'te GTA 5'e sahibim fakat kardeşim kendi bilgisayarından Epic Games aracılığı ile oynarken ben Steam'den indirdiğim oyunu oynayamıyorum. Rockstar Games uygulamasına girerkende farklı hesaplar kullanıyoruz fakat o oyuna girince beni atıyor ben girince onu atıyor. Daha...
Kampanyaya katılmaya çalışırken numaramı yazıyorum 6 haneli kod geliyor onu da yazıyorum ve bana böyle uyarı veriyor önceden başka kampanyaya katılanlar bu kampanyaya katılamıyor mu?