her şeyi denedim fakat sesim asla gitmiyor arkadaşımın sesi bana geliyor ama benimki gitmiyor sebep nedir acaba ve mikrofon çalışıyor diğer oyunlarda vs sıkıntı yok sadece Battlefield 6 da yaşıyorum problem
XBOX PC gamepass üzerinden Forza Horizon 5 indirdim oyuna girdikten sonra gamepad ile kontrol etmeye calıstım fakat gamepadi kullanamıyorum yalnızca klavyemi görüyor. Gamepad'i görmesi için ne yapmam lazım?
Arkadaşlar FIFA'ya ilk defa girdim az önce ancak alta koyacağım fotoğraftaki bildirimi aldım. Oyunu nasıl en son sürüme güncelleyebilirim yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Windows 11 pro var valoranta giriyorum 2 dakika sonra hata verip arıyor bios üzerinden secure boot u açtım ve standard yaptım ancak hata vermeye devam ediyor oynayamıyorum ne yapmam lazım?
Eder diye düşünüyorum ya bir sorum olacaktı normalde tebilonun bana göndermiş olması gereken kablodan farklı bir kablo verirse herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilgisayarda?
Arkadaşlar ben tebilondan sistem aldım eve de geldi bir sıkıntı yok ama kasada prize takabileceğim fiş yok göremedim nasıl açacağım bilgisayarı yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar pazar günü tebilondan hazır sistem aldım az önce bilgi almak için aradım sizi operatöre yönlendiriyorum dendi telefon çaldı ama kimseye bağlanmadı neden sizce?
1721115100
Arkadaşlar sorun çözüldü konuştum sıkıntı yok