ozzieee isimli üyenin son içerikleri

1. O

Battlefield 6 da sesim grubuma gitmiyor

her şeyi denedim fakat sesim asla gitmiyor arkadaşımın sesi bana geliyor ama benimki gitmiyor sebep nedir acaba ve mikrofon çalışıyor diğer oyunlarda vs sıkıntı yok sadece Battlefield 6 da yaşıyorum problem
  2. O

Forza Horizon 5 oyun gamepadi görmüyor.

XBOX PC gamepass üzerinden Forza Horizon 5 indirdim oyuna girdikten sonra gamepad ile kontrol etmeye calıstım fakat gamepadi kullanamıyorum yalnızca klavyemi görüyor. Gamepad'i görmesi için ne yapmam lazım?
  3. O

FIFA oyun sürümü güncel değil?

Arkadaşlar FIFA'ya ilk defa girdim az önce ancak alta koyacağım fotoğraftaki bildirimi aldım. Oyunu nasıl en son sürüme güncelleyebilirim yardımcı olur musunuz?
  4. O

Val9003 hatası nasıl çözülür?

dostum sorun çözüldü sanırım dm girdim bakayım oyundan atacak mı diye ama atmadı büyük ihtimalle çözüldü teşekkürler
  5. O

Val9003 hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar Windows 11 pro var valoranta giriyorum 2 dakika sonra hata verip arıyor bios üzerinden secure boot u açtım ve standard yaptım ancak hata vermeye devam ediyor oynayamıyorum ne yapmam lazım?
  6. O

Bilgisayarı nasıl açacağım?

Aa tamam o zaman anladım cok tesekkürler
  7. O

Eder diye düşünüyorum ya bir sorum olacaktı normalde tebilonun bana göndermiş olması gereken kablodan farklı bir kablo verirse herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilgisayarda?
  8. O

Hmmmm evet doğru diyorsunuz ama maalesef biraz geç kaldım. Peki eğer tebilon bana güç kablosu yollamamışsa bilgisayarcı bana güç kablosu bulabilir mi?
  9. O

Şimdi sordum bilgisayarcıya cevap bekliyorum haber vereceğim 1721406206 aaa yok yok güvenilir adam ya umarım öyledir yani😅
  10. O

Çok sıkıntı etmedim ya tanıdık bilgisayarcı var ona teslim ettim bir gün içinde yapacak herhalde
  11. O

tamamdır şimdi bilgisayarcıya soracağım güç kablosu var mı içinde diye yoksa arayacağım
  12. O

Normalde sistemin montajı yapılsın seçeneğini seçmiştim fakat montajlanmamış o sebeple verdim
  13. O

PSU tam olarak ne oluyor bu konularda pek bilgim yok da bir de az önce bilgisayarcıya teslim ettim yarın alacağım o ayarlar mı fişini vs?
  14. O

Arkadaşlar ben tebilondan sistem aldım eve de geldi bir sıkıntı yok ama kasada prize takabileceğim fiş yok göremedim nasıl açacağım bilgisayarı yardımcı olur musunuz?
  15. O

Tebilon telefona cevap vermiyor

Arkadaşlar pazar günü tebilondan hazır sistem aldım az önce bilgi almak için aradım sizi operatöre yönlendiriyorum dendi telefon çaldı ama kimseye bağlanmadı neden sizce? 1721115100 Arkadaşlar sorun çözüldü konuştum sıkıntı yok
Geri