ozzybaba isimli üyenin son içerikleri

1. ozzybaba

❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

ben cumartesi 7800xt alıcam niye öyle dedin :(
  2. ozzybaba

❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

konudan alakasız ama 6600xt den memnun musun
  3. ozzybaba

6800xt Furmark testi normal mi

Bu değerler normal mi arkadaşlar?
  4. ozzybaba

Öneri 3000 TL YE KULAKLIK VE MOUSE ÖNERİSİ

Toplam 3000 liraya oyun için hem kulaklık ve hem mouse arıyorum.Kaliteli ve uzun vadeli olması benim için önemli.Kablolu kablosuz fark etmez.
  5. ozzybaba

Dongle Mouse u görmüyor

yeni aldığım tp link dongle razer opus x bluetooth kulaklığı görüyor ama aula sc680 marka mouse u görmüyor nedendir?
  6. ozzybaba

Bluetooth 5.0 kulaklık için dongle önerisi

Masaüstü PC de Razer Opus X modelini kullanıyorum. Ses sorunu yaşadığım için kaliteli bir dongle alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  7. ozzybaba

Razer Opus X ses sorunu

Oyun oynarken mikrofon açık olduğu zaman oyunun sesi boğuk ve uzaktan geliyor gibi geliyor. Arkadan müzik açtığımda ve herhangi bir sesli sohbetteyken de aynı sorun oluyor. Mikrofonu kapattığımda ses normale dönüyor yani mikrofon ve diğer sesler aynı anda çalışmıyor gibi sebebi nedir nasıl çözülür?
  8. ozzybaba

Öneri 6900xt mi 9060xt mi 5060 ti mı?

bu aralar çoğu kişi amd den şikayetçi driver konusunda vs. siz yaşadınız mı o tarz sorunlar
  9. ozzybaba

Öneri 6900xt mi 9060xt mi 5060 ti mı?

Bu ekran kartlarından birini ikinci el olarak almayı düşünüyorum sizce hangisini almak daha mantıklı veya başka bir kart mı önerirsiniz? Uzun vadeli kullanabileceğim bir sistem istiyorum.(Bütçem max 17) İşlemcim: R5 5600 Anakart: MSI B550M PRO VDH Wifi
  10. ozzybaba

Mi 14 vs İphone 16 pro

tamam
  11. ozzybaba

Mi 14 vs İphone 16 pro

başka operatörlerle de kullanırsın sonuçta bi çok kişi yd telefon kullanıyor hepsi farklı operator
  12. ozzybaba

Mi 14 vs İphone 16 pro

turkcellin superbox go diye bir cihazı bu cihazın olması şart değil bir sürü farklı model var araştırabilirsiniz
  13. ozzybaba

Çözüldü✓ Kaliteli dp kablosu öneri

güle güle kullan
  14. ozzybaba

Çözüldü✓ Kaliteli dp kablosu öneri

https://www.vatanbilgisayar.com/pauggeentdp1420-vesa-sertifikali-displayport-1-4-kablo.html Kendim kullanıyorum zaten markayı bilen bilir fazla söze gerek yok
  15. ozzybaba

R5 5600 için 10-15k ekran kartı önerisi

monitörümü yeni aldım zaten değiştirmeyi düşünmüyorum dlss konusunda kararsızım
Geri