ozzysfpy isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Valla hocam elimde oled ekran olsa kendim ayarları yapıp atıcam da elimde referans alıcak ekran yok.
  2. O

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Merhaba, konuyu hortlatmak istemiyorum ama ayarlar paylaşıldı mı? Veyahut iyi ayar listesi var mı? Kutudan çıktığı gibi şuan benimkinin ayarları, çok memnun değilim görüntüden.
  3. O

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Harbi mi? Yazılımların ismini atablir misiniz?
  4. O

❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

İsmi falan çok önemli değil. Daha ucuz 1000mbps internet var mı? Oyun oynamadığım ve altyapım iyi olduğu için en ucuz interneti arıyorum.:)
  5. O

Superonlineda router bağlanamıyor gibi bir durum var galiba. Bu videoda çözüm anlatılmış ama yeni modemlerde çözüm bulundu mu acaba? Routerımı bağlayamayacaksam boşuna geçmiyim.
  6. O

1 Aralıkta bitiyor kampanya onun için paylaştım. Düzenli fiyatı ise kaldırabilirim konuyu.
  7. O

1000mbps internet fırsatı bekleyenler için güzel fırsat. Daha ucuza varsa atabilirsiniz. Değiştirmeyi planlıyorum. https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/yilin-firsati-1000-mbps-fiber-kampanyasi/1000-mbps
  8. O

Youtube'dan hy300 firmware diye aratın. Bilgisayardan güncelleme yapabilirsiniz.
  9. O

İntermetten bu apk'yı indirip deneyebilir misin? @Shockwave
  10. O

Aynı hattan birden fazla modem çıkışı alınabilir mi?

Merhaba, modemin WAN girişine prizdeki siyah çıkıştan kablo çekip bağlantımı sağlıyorum. Evin içinde bu prizlerden 2-3 tane daha var ve uzak odaya modemden Ethernet kablosu çekmek yerine bu prizleri kullanmak mümkün mü? Bir modem daha alıp yakın odadaki bu prize bağlayıp kullanmayı düşünüyorum...
  11. O

Google'da bu apk'yı arayabilirsin.
  12. O

Root izni vermeyi buldum ben. Forumu aşağıya bırakıyorum sayfayı translate ile inceleyebilirsiniz, birinin işine yarar belki. Benim cihazımda yazılım güncellenmiyordu burdan bulduğum güncel yazılımla kendine geldi alet. İki tarafı erkek usb ile cihazı güncelledim akşam da root denicem...
  13. O

Versiyonunu atabilir misin? Birde cihazı amazondan mı aldın aliexpressden mi?
  14. O

Bizim cihaza güncelleme gelmiyor nedense. Rus forumundan bir drive linki buldum son güncellemeyi atıyolar sürekli. Denemek isteyen varsan linki atıyorum. İki ucu usb a bulursam ben de denicem. https://drive.google.com/drive/folders/1gw4KIPF-oxtiNV8k_7J4h1TTU51LWrqp
Geri