Sıvı sogutma var kanka bu benchli hali ama normalde ısıyla alakalı bir sorunum yok
[H3 id='ThermalRight+Frozen+Magic+240+Argb+yanl+hatrlamyorsam+bu+kanka']ThermalRight Frozen Magic 240 Argb yanlış hatırlamıyorsam bu kanka[/H3]
7800X3D Sistemde valorant akıcı değil cinebench değerlerim çok kötü bir göz atar mısınız ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun akıcılık yok kasma var gibi hissediyorum gecikme varmış gibi geliyor
kanka dediklerini yaptım debloat çok işe yaradı ama yine normale döndü gibi hissettim ama faydası oldu yani galiba yazılımsal bir problem daha napmam lazım bir bilgin varmı veyattta soruna nasıl ulaşırım teşşekür ederim bu arada önerdiğin debloat videosu varmı benim yaptığım yeterli olmuşmudur
4070 SUPER EKRAN KARTI
7800X3D İŞLEMCİ
xpg lancer blade 2x16gb
B650 MAG TOMAHAWK ANAKART
380 HZ XG259QNS EKRAN
Kasma sorunu yaşıyorum yardımcı olun lütfen. Valorant yüksek fps olmasına rağmön kasma sorunu yaşıyorum akıcılık yok gecikme var
oyunlarda kasma hissi yaşıyorum sence bundan mıdır
[H3 id='MAG+B650+TOMAHAWK+WIFI']MAG B650 TOMAHAWK WIFI[/H3]
7800x3d
4070 super 12 gb
2x16 gb ram xpg 6400 expo
sistemim bu 380 hz monitörüm var oyunlarda kasma hissi yaşıyorum sence gen3 ssd den dolayı mı
Kanka ben yanlışlıkla gen 3 m2 almışım sistemim de sağlam sence bunun eksi yanı olur mu
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NRZ6LPY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title