yanlış bilmiyorsam kasanın orjinal psu su , kasa cooler master MB520
2. elden aldım bilkgisayarı , hiçbişi değişmedim aldığımdaki gibi , aldığım adam oynama yaptımı bilmiyorum
sorun kasayı aldıktan ortalama 1 yıl sonra başladı ortalama 6 aydır falanda yapıyor .
1 ay önce falan kasa hiç görüntü...
hocam oyun oynarken bırdenbıre ekranda görüntü gidiyor klavyenın ışıkları sonuyor mouse gidiyor kulaklık gidiyor , yani anlayacağınız hiçbir şekilde sinyal alamıyorum pcden . ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor .
ekran kartım rx 590 special edition sapphire
ekran kartımın sıcaklıklarına ayarlardan veya uygulamalardan baktığımda normal gözüküyor fakat elimle kontrol ettiğimde aşırı sıcak çok fazla ısınmış .
ve bununla paralel olarak oyun oynarken birdenbire görüntü gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya...
termal macun yıllardır değiştiriyorum ve daha hiç sorun yaşamadım , ve ayrıca ilk termal değiştiğimde sıcaklıık düşmüştü , yanlış yapsam sıcaklık düşmezdi diye düşünüyorum .
merhabalar . ekran kartım rx 590 sapphire 8gb . bilgisayarı 1.5 yıl önce 2.elden aldım . aldığımda çok iyi durumdaydı . fakat son 4-5 aydır özellikle oyun oynarken ekran kartım aşırı fazla ısınıyor . ve birdenbire ekran kartından görüntü alamıyorum (bilgisayar çalışmaya devam ediyor , mouse...
bilgisayarı ikinci elden aldım . 6-7 ay civarı oldu alalı , ilk başlarda hiç sorun yoktu ama son 1-2 haftadır bilgisayarı kullanırken aniden monitör klavye mouse vs. gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor . kapatıp açınca düzeliyor . neden oluyor olabilir ?
Rtx 4060 8gb veya rtx 3060 12gb ekran karti olan bir sistem toplayacagim . İslemci olarak İ7 12700 takarsam sitem darbogaz vs. Yaparmi . 16gb ram olacak , b760 anakart olacak , 500 gb m.2 ssd olacak , 650 veya 700 w psu olacak . Yardimci olursaniz sevinirim .