p⊕ššïdεη†ïš isimli üyenin son içerikleri

1. P

Ekran kartım sıcak değil ama ısınıyor

yanlış bilmiyorsam kasanın orjinal psu su , kasa cooler master MB520 2. elden aldım bilkgisayarı , hiçbişi değişmedim aldığımdaki gibi , aldığım adam oynama yaptımı bilmiyorum sorun kasayı aldıktan ortalama 1 yıl sonra başladı ortalama 6 aydır falanda yapıyor . 1 ay önce falan kasa hiç görüntü...
  2. P

rx 590 8gb r5 2600 corsair 3000-3200(tam bikmiyorum) 2x8 16gb ram msi b450 pro m2v2 512 ssd mld cooler master 3 fanlı kasa
  3. P

baya bır suredır yapıyor cpu dansa sorun ne olabilir açıklar mısınız
  4. P

yok sadece yük altında yapıyor
  5. P

hocam oyun oynarken bırdenbıre ekranda görüntü gidiyor klavyenın ışıkları sonuyor mouse gidiyor kulaklık gidiyor , yani anlayacağınız hiçbir şekilde sinyal alamıyorum pcden . ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor .
  6. P

ekran kartım rx 590 special edition sapphire ekran kartımın sıcaklıklarına ayarlardan veya uygulamalardan baktığımda normal gözüküyor fakat elimle kontrol ettiğimde aşırı sıcak çok fazla ısınmış . ve bununla paralel olarak oyun oynarken birdenbire görüntü gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya...
  7. P

Ekran kartım çok ısınıyor

o kadar bilgili değilim ama nasıl bakacağımı soylersenız bakabılırım
  8. P

hocam fanlar full çslışıyor şuan
  9. P

nedir tam olarak birde nasıl yapabilirim
  10. P

termal macun yıllardır değiştiriyorum ve daha hiç sorun yaşamadım , ve ayrıca ilk termal değiştiğimde sıcaklıık düşmüştü , yanlış yapsam sıcaklık düşmezdi diye düşünüyorum .
  11. P

merhabalar . ekran kartım rx 590 sapphire 8gb . bilgisayarı 1.5 yıl önce 2.elden aldım . aldığımda çok iyi durumdaydı . fakat son 4-5 aydır özellikle oyun oynarken ekran kartım aşırı fazla ısınıyor . ve birdenbire ekran kartından görüntü alamıyorum (bilgisayar çalışmaya devam ediyor , mouse...
  12. P

Bilgisayarım birden çevre birimlerinden güç kesiyor

rx 590 8gb ( sapphire ) corsair venegance 8x2 16gb r5 2600 msi b450m pro 500 gb m2 (marklasını hatırlamıyorum )
  13. P

Bilgisayarım birden çevre birimlerinden güç kesiyor

bilgisayarı ikinci elden aldım . 6-7 ay civarı oldu alalı , ilk başlarda hiç sorun yoktu ama son 1-2 haftadır bilgisayarı kullanırken aniden monitör klavye mouse vs. gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor . kapatıp açınca düzeliyor . neden oluyor olabilir ?
  14. P

Rtx 4060 , 3060 ekran kartina i7 takarsam darbogaz yaparmi ?

Rtx 4060 8gb veya rtx 3060 12gb ekran karti olan bir sistem toplayacagim . İslemci olarak İ7 12700 takarsam sitem darbogaz vs. Yaparmi . 16gb ram olacak , b760 anakart olacak , 500 gb m.2 ssd olacak , 650 veya 700 w psu olacak . Yardimci olursaniz sevinirim .
  15. P

6-7k arası sistem tavsiye

ortalama 6-7k arası bir param var . monitor dahil olması şart değil. [100 lira 200 lira fln küsürat sorun edilmez]
Geri