p2yson isimli üyenin son içerikleri

1. p2yson

Çözüldü✓ İ9 14900kf Alınır mı ?

Abiler valla çok sağolun hepiniz tavsiyesi ve önerisi için galiba i9 14900kf alıcam sadece tek kafama takılan sistemi çok zorluyup bir sıkıntı yaşamamdı galiba onda da bıosu güncel tutup kullanırsam ekran kartını yenileyene kadar bir sıkıntı yaşamam inşallah tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar.
  2. p2yson

Sadece oyun oynayan birisiyim böyle render veya iş için kullanmicam ya şuan herkes am5 sisteme çevirmek daha mantıklı diyor işlemci parasına ama amd sisteme pek geçesim yok açık konuşmak gerekirse.
  3. p2yson

Şuan güncel ddr5 sistem kullanıyorum ve dediğim gibi birazda kendi huyumdan diyim amd sisteme pek geçmek istemiyorum valla
  4. p2yson

Açık konuşmak gereksizse bu zamana kadar full intel ve nvıdıa sistem kullandım intel ve nvıdıa dan şaşmak istemiyorum amd Tabikide şuan evet normalde i7 de karar kılmıştım ama site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama itopya da şuan i9 14900kf 21 lira diye gördüm i7 de o fiyatda ve doğal olarak...
  5. p2yson

Sistemde bir darboğaz veya bir sıkıntı yaşarmıyım 14900kf alsam peki
  6. p2yson

14900kf almak yerine am5 sisteme çevirmek daha mantıklı diyorsun yani
  7. p2yson

Arkadaşlar herkese hayırlı günler ben işlemci güncellemek istiyorum ve sistemim şu şekilde İ5 12400f Gigabyt b760m gaming x ax Rtx 3060 ti Ve soğutucu olarakta arctic in 360mm sıvı soğutucusunu kullanıyorum İlk başta i7 14700kf almayı düşünüyordum ama biraz araştırdım şuan i9 14900kf...
  8. p2yson

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu ledleri yanmıyor

Vrm kablo var fazladan onu nereye takmam gerekiyor
  9. p2yson

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu ledleri yanmıyor

Beyler Selamün Aleyküm , arctic liquid freexer III 360 sıvı soğutuc aldım ama ledleri yanmıyor ledlerden dolayı olduğunu düşündüm değişim yaptım ama yeni gelende de yanmıyor bu anakartın desteklemesi veya başka bir şeyden dolayı olur mu çok uğraştım kaç kere söktüm taktım yanlışmı taktım acaba...
Geri