Merhabalar sistemim tüm battlefield oyunlarını sorunsuz çalıştırıyor fakat aklımdaki tek soru oyunu almadan önce R5 1600AF ve GTX1660S 16gb Ram yeterli olur mu?
Doğru diyorsunuz sadece şu anda o kadar bütçem yok ah keşke olsa. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
1755890518
Haklısınız gerçekten daha çok değişecek o yüzden çıkmasını beklemek en mantıklısı. Peki bir sorum daha olacak daha önceden bf2042 yi rahata oynardım şimdi kasıyor acaba termal değiştirip...
Merhabalar arkadaşlar,
Elimde GTX1660 SUPER/ R5 1600AF İşlemci/ 16 GB RAM kasam var, ben betadayken bf6 yı denedim ve sistemim aşırı darboğaz oluyordu bende işlemciyi değiştirmeyi düşündüm fakat youtube'da gezinirken bu videoyu buldum;
Videoda gördüğünüz sistemin aynısı bende var ama bende...
Knk bende uzun süredir bu mevzuyu araştırıyordum, battlefield 6 için almayı düşünüyorsan işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için işlemci çekirdeği sayısı fazla olması iyidir bu nedenle r7 5700x almanı tavsiye ederim fansız al stock fan takarsın üstüne. Araştırmam bu sonuçlar verdi r5 5600x e göre...
Merhabalar beyler/bayanlar,
Halihazırda Türknet iss kullanıyorum ve 95 civarında mpbs alıyorum gayet de memnunum fakat maalesef türk telekom altyapısı sebepli kesintiler olabiliyor. Aynı f/p değerini verebilecek bir internet sağlaycısı öneriniz varsa alabilirim malum fiyatlar arşa dayanacak bu...