Motosiklet ile kaza yaptım ve araç sürücüsü önüme aniden kırıp benim ve park halindeki aracın hasar almasına sebebiyet verdi yetkili servis dışında bir yer ile anlaştım, masrafları çıkardı eksper geldi motorumu inceledi şimdi gerekli parçalar kdv dahil 14.500 TL ödeyecekler ben tamircinin...
Arkadaşlar modemin şifresini unutmuştum resetledim sonra girdim yeni şifre belirledim internet geldi ama modem arayüzünde ekran bir anda böyle oldu tekrar girmeyi deneyince işe yaramadı sorun ne olabilir ?
CMD default gateaway ve ipv4 adresinden de girmeyi denedim olmadı Flushdns komutlarını da...
Arkadaşlar aldım ilk denemem de dediğiniz gibi pump out yaptı dışarı doğru taştı sonra tekrar gidip aldım aynısın dan uzman birisine götürdüm sağolsun bir ekipmanı vardı onunla her tarafına olabildiğince yaydı sonuç gayet güzel 15 dakika boyunca gta 5 2k grafik ultra da 65 dereceyi geçmedi...
Yanlardan içeriye hava giriyor radyatör zaten dışarı veriyor aşağıdakiler de dışarı atıyor. kasa içerisi normal bence gayet güzel hava giriyor içeriye.
Hocam bende 1 1-5 yıl mining yaptım nerede nereye bakılacağını biliyorum garanti etiketini açtım yanık veya koku bırakmış şeyler aradım yoktu, aldığımız kişi söylemez elbette fakat ön seziniz ile kişini profilini anlayabilirsiniz aşağı yukarı.
İşlemciye cooler master bir modelini sürmüştüm...
Aldığım kişi öyle bir şeyler sezdirmedi bende oyun amaçlı kullanıyordu mining olsa bile bende yaptım zamanın da eskiden 4 yıllık 1660 ti ekran kartım var o kadar ısınmıyordu 1 yıl aralıksız mining yaptı hala 55-65 arası takılıyor.
Ne tavsiye ediyorsunuz. ?
Termal macun bende ondan...
Gigabyte RTX 3060 GAMING OC 12GB 3 FANLI
Arkadaşlar 2. el 1.5 ay kullanılmış bir ekran kartı aldım aldığım kişi de iyi anlayan birisiydi bilmeyerek almış çok ısındığı için satmaya karar verdi ucuza geldi bana bir nevi sıkıntısız çalışıyor ama çok zorlayıcı oyunlar da fan %100 tüm devir ile 90...
Merhabalar arkadaşlar bir sorum olucaktı merakımdan soruyoruım, FHD 1920x1080 1 ms 144 hz monitöre sahibim marka model Lenovo G27-20 orjinal sitesinden bakınca özellikler aynı gösteriyor fakat konu oyun çözünürlükleri masaüstü çözünürlüğü vs.. gelince 3840x2160 çıkıyor anlayamadım nvidia control...
Merhabalar, 1 yıl önce bir firma tarafından icraya verildim inatlaştım ödemiyeceğim diye şimdi de motor alacağım fakat üstüne haciz koyarlar diye korkuyorum açıkcası ödeyeceğim.
Fakat uyap sistemin de ekim ayı ve şuan da baktığım da arada 50-70 lira fark var. Avukatlık bürosunu aradığımda 1963...
Eğer 3D olmayan seversen Lost ark diyebilirim ama belli bir yerden sonra çok sıkıyor aynı şeyler oyunda çok fazla bot var ama şuan yeni oyunculara çok yardımcı oluyorlar end game olman 3 ay almaz, diğer açıdan bende black desert öneririm çok vaktini alıcaktır çalışan okuyan birisisen günde 4-5...