Arkadaşlar yeni aldım eğer çözemezsem geri göndereceğim, dipten garip sanki hava gibi bir ses geliyor, çözemedim. power on sesi geldikten sonra devam ediyor ve durmuyor kapatınca direkt gidiyor.
aynı
1744575922
logitech g hubu sildiğim süre boyunca sorun düzelmişti fakat windows dinamik aydınlatma bir süre sonra çalışmadı (ledlerini kapatmam ve yönetmem için) ve bu benim gözlüğüme ışığın yansımaması için çok önemliydi, daha sonra algılaması için g hubu bugün tekrar yükledim mecburen ve...
Bazen sağdan pat bazen soldan pat yükseklikleri bazen düşük bazen aşırı yüksek bir şey düşüyor gibi oluyor bunu yaşayıpta çözen arkadaşları konuya bekliyorum. USB girişini değiştirdiğimde biraz azalttım ama tam olarak çözebilmiş değilim.
Kulaklığı değiştirip farklı yerden aldım yine aynı saçma...
Hocam ayarlarımı normale çekmeme, güç performans ayarlarımı yapmama rağmen böyle, bir araştırma yaptım Xbox Gamebar ile alakalı olduğunundan şüphe ediyorum, olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz üzere GTA 5 ve CS2 tarzı oyunlarda FPS düşmesi yiyorum, sebebinin ne olduğunu bilmiyorum aşağıya örnek bir video bıraktım.
SORUN VİDEOSU: Watch FPS DROP SORUNU! | Streamable
Bu sorunu sadece 1 defa yaşadıysanız sıkıntı yok tarzı mesajlar atan...
Ana kartımda 10. ve 11. nesil işlemcilerin desteklendiği yazıyor
10. nesil tercih edemiyorum ssd için pcie 4.0 desteklemiyor ve 7k hız yerine 3k hız alıyorum ssd üzerinde
Merhaba değerli arkadaşlar,
Başlıkta da görmüş olduğunuz üzere anakartıma hangi işlemciyi tercih etmem gerektiği hakkında bir sorum var, darboğaz yapmayacak performanslı çalışacak bir işlemci arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
(pcie 4.0 desteklemesini istiyorum.)
Anakartım: Asus Tuf gaming...