PAFF16 isimli üyenin son içerikleri

1. PAFF16

Yeni Sistem Formatında Windows Dosyaları Bozuluyor

Ekliyorum
  2. PAFF16

Yeni Sistem Formatında Windows Dosyaları Bozuluyor

Herkese merhaba, yeni oyun sistemimi kurdum ve 2 gündür sistemime windows yüklemeye çalışıyorum. Her formatımda farklı bir sorunu vardı, Ana sorun, windows güncellemeleri, windows update sırasında veya sonrasında sistem dosyaları corrupted oluyor, Yaklaşık 20 kere yeni format attım bu sebepten...
  3. PAFF16

Yeni kurulan sisteme Bios Updatei

Teşekkürler
  4. PAFF16

Yeni kurulan sisteme Bios Updatei

Merhaba, birazdan sıfırdan bilgisayar kurulumu gerçekleştireceğim. RAM'lerin kargodan gelmesini bekliyorum. BIOS Update ve sistem kurulumu sıralaması hakkında biraz endişelerim var. Bu konuda tecrübeliyim ama M-Flash ile önceden BIOS Update'i yapmadım. İlk sorum: M-Flash ile BIOS...
  5. PAFF16

Kumaş Sarım Mouse Önerisi

Merhaba, evde kedim olduğundan kablo sarım bir mouse arıyorum, eski faremin kablosunu yediği için artık kullanılamaz halde. Kablo sarımı kemirerek zedeleyemiyor, 200-300₺ arası mouse önerilerinizi bekliyorum
  6. PAFF16

Yoğun Sivilce problemi

Yaşın küçük olduğu için antibiyotik vermezler sana, 20 yaşına kadar böyle idare etmek zorundasın, yüzün yağlı olmasın sık sık sabunla vs yıka. 20li yaşlarında devam ederse Cildiye doktoru antibiyotik yazıyor, dendiğini kadarda yan etkisi yok, ben kullanıyorum biraz karın gurultusu dışında bi yan...
  7. PAFF16

11. Nesil İşlemciler Beklenmeli Mi ?

Vazgeçmezse indirime girip alan ve bu bilgiyi bilmeyen kişilere çok yazık olucak. Umarım vazgeçer. 1615753635 Türkiye'ye geliş fiyatı farkediyor ise yurtdışından alabilirim kolaylıkla. 10400f içinde aynısını düşündüm fakat Almanya fiyatı 50₺ pahalı geliyordu bir fark yoktu yani. Ve gerçekten...
  8. PAFF16

11. Nesil İşlemciler Beklenmeli Mi ?

Şuanda aklımda 10400F ve H410M bir sistem yükseltmesi yapmak var, ama H410M anakartların 11. nesli desteklemeyeceğini de öğrendikten sonra bi tık soğudum. Ryzen 5 3600 bir kaç özellik olarak önce geçse de Oyun odaklı olarak 10400F daha iyi durumda ve fiyat olarakda şuanda çok uygun. Şuanda...
  9. PAFF16

i3-10100F sistem geliştirmesi

İzlediğim ve araştırdığım oyun testlerinde 15 Fps'ten fazla bir fark göremedim tabii ki core ve thread sayısının farkını çokça görüyoruzdur ama bütçem biraz sınırlı olduğundan 10100F uygun bir tercih gibi geldi. Ram olarak anladığım kadarıyla 2666 yeterli oluyor, 2 3 yıl sonrasını düşünerek 3200...
  10. PAFF16

i3-10100F sistem geliştirmesi

Şuan ki sistemimi çok yüksek ücretler harcamadan yükseltmek istiyorum. İşlemcimden memnun olsam da, RAM'lerin hızları çok düşük ve 8GB olduğu için oyunlarda sıkıntılar yaşıyorum. DDR3 ramlerin fiyatları çok uçuk DDR3 ram almak ve 2 yıla çöpe atmak yerine DDR4 bir anakarta geçmemin gerekli...
  11. PAFF16

2 farklı RAM performansı etkiler mi

Bi şekilde uyumlu olmayı başardı galiba 1 2 aydır kullanıyorum bu şekilde 8gb olarak gözüküyor sistemde ama yakında ddr4 anakart ile değişmeyi düşünüyorum. Ddr3'e para harcamak istemiyorum
  12. PAFF16

2 farklı RAM performansı etkiler mi

Merhaba, eskiden aldığım hazır bir bilgisayarım vardı. Kendimce geliştirmeler yaptım ve içerisine birde RAM taktım. İlk aldiğimda fotoğrafta mavi rekli RAM'den 4-2 şeklinde vardı ben 2'yi söküp Kingston marka 4gb RAM taktım. Kasayı temizlerken kafama takıldı Kingston boyut olarak çok küçük ve...
  13. PAFF16

Xiaomi Smart RGB LED Ampül uygulama üzerinden bağlantı kuramadım

Maalesef sonuç yine aynı. Bu sorunla karşılaşan çok kişi gördüm çoğu bir sonuca ulaşamamış. Bazı modemlerle uyumsuz galiba. :|
  14. PAFF16

Cihazın üzerinde Xiaomi Home uygulamasını kullanmamı söylüyor onla bağlantı kurmayı denedim
  15. PAFF16

Önceden açıktı o ağa bağlanmasa da etkileyebilir diye 5ghz bağlantılarını kapattım sonuç aynı 1608749935 Dediğiniz şey cihazı fabrika ayarlarına döndürüyor. Bağlantı konusunda bir faydası olmuyor. Birçok kez dediğinizi yaptım her seferinde modemle bağlantı aşamasında sorunla karşılaşıyorum.
Geri