Paka isimli üyenin son içerikleri

1. P

0 Dizüstü Bilgisayarımda FPS Düşüşleri Yaşıyorum

Hızlıca konuya gireyim Monster ABRA A7 V6.2 sahibiyim son 1-2 aydır bazı zamanlar notebooku açtığımda oyunlarda ciddi fps düşüşleri oluyor mesela 60 fps aldığım oyunda 15 fps i zar zor görüyorum vs. ama bazen de normal bir şekilde çalışıyor hiçbir sıkıntı yaşamıyorum sorun neden kaynaklı...
  2. P

Öneri Magnus V2 mi almalıyım yoksa Jin rainbow 7.1 mi?

Tamadır teşekkür ederim bir sorum daha olacak ses kalitesi bakımından iyi bir kulaklık mı?
  3. P

Öneri Magnus V2 mi almalıyım yoksa Jin rainbow 7.1 mi?

Merhaba yeni bir gaming kulaklık almak istiyorum bütçemde 200 TL civarı GamePower Magnus V2 mi almalıyım yoksa GamePower Jin Rainbow 7.1 Surround mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. P

X box one oyunlarını z box one s e takabilirmiyim

Peki,çok teşekkür ederim
  5. P

X box one oyunlarını z box one s e takabilirmiyim

Merhaba,ben x box one s almayı düşünüyorum ve çok uygun fiyata x box one oyunları gördüm tam da istediğim oyunlar dı.X box one oyunlarini x box one s e takabilirmiyim konsollar hakkinda hiç bilgi sahibi değilim lütfen cevaplarmısınız
  6. P

War selection

Merhaba war selection adlı strateji oyununda yaptiğim binalari vs. nasıl yıkabilirim bilen varmı varsa söyleyebilirmi lütfen
  7. P

Bannerlord'da kaç fps akirim

Tamamdir teşekkür ederim ben bu oyunu 5 yildir bekliyodum babamda ala ala dandik bişey aldi günlerdir başima dert oldu
  8. P

Yazdim zaten vega 3
  9. P

Ryzen 3 3300u 2.6GHz 2GB Vega 3 8GB ram ile Bannerlord'da kaç fps alirim
  10. P

GTX 1050 Tİ BU DEVİRDE ALINIR MI?

1650 Süper rx570 den daha güçlü yani oyunlarda daha yüksek fps değerleri veriyor
Geri